Regina playback-ului, Andreea Balan, si iubitul sau, "elvetianul" Keo, au ajuns in cele din urma la inevitabila despartire. Pasiunea cu vilvatai, care i-a adus impreuna, s-a stins rapid, doar dupa un an de convietuire - zic ei - armonioasa.
E mult spus convietuire, tinind cont de faptul ca artistul era plecat mai tot timpul in Elvetia. Keo zbura din Romania in fiecare luna, si raminea in Tara Cantoanelor cel putin o saptamina, pentru a-si derula linistit afacerile si nu numai. Acolo, Keo face muzica de publicitate si isi vede linistit si de relatia sentimentala cu o fata de prin partea locului. Artistul elvetian de origine romana a dus mult timp o viata paralela: a avut doua iubite oficiale, una in Romania si cealalta, in Elvetia. Andreea Balan stia de existenta celeilalte femei din viata lui Keo si, conform spuselor unor surse de incredere, vedeta se plingea adeseori ca iubitul ei nu vrea sa o duca la Geneva, din cauza celeilalte iubite. A acceptat, totusi, situatia, sperind cu naivitatea-i caracteristica, intr-o minune prin care zburdalnicul Keo (care se si mutase la ea!) va face intr-o zi o alegere in favoarea ei. Dar Balan a asteptat in zadar sa-si incheie Keo "conturile" de la Geneva.

Mai mult, in urma cu citeva saptamini, cuprins de unele euforii bahice, acesta nu s-a sfiit sa se sarute cu doua femei in fata Andreei, chiar intr-un club bucurestean. Pina una, alta, cintareata s-a consolat cu ideea ca, macar profesional, a tras destule foloase in urma idilei cu iubaretul de import. Acesta i-a compus nu mai putin de trei cintece de pe noul album, toate mustind de romantism, au facut si un duet, a aparut alaturi de ea chiar si in videoclipul piesei `Nu stiu sa fiu numai pentru tine`. Nu stim cum ramine cu promisa lansare internationala a Andreei Balan, acum cind a renuntat la Keo si la infidelitatile lui. In prezent, Andreea se numara printre concurentii emisiunii `Dansez pentru tine` de la Pro TV. Prin aceasta participare, spera sa-si imbunatateasca imaginea sifonata si - de ce nu ? - sa-si mareasca tariful la concerte, unde continua sa mimeze cintatul, cu o abnegatie demna de o cauza mai buna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.