Miss Playboy Romania 2006 a mai inregistrat un succes. Roxana a fost aleasa, alaturi de alte sapte frumuseti ale lumii, sa realizeze un pictorial de compozitie in editia de peste Ocean a celebrei reviste.
Playboy SUA pregateste un material fotografic pentru care a selectat cele mai frumoase femei din lume. Imaginile sexy ce le vor avea in centrul atentiei pe cele opt playmates se va numi "The Wild World of Playboy". Pentru Roxana este a doua aparitie internationala, dupa ce a realizat un pictorial alaturi de alte 11 tinere pentru editia sarbeasca a publicatiei dedicate barbatilor. Ea s-a remarcat dupa ce a fost desemnata Miss Banat.

Concursul Playboy a fost rampa ei de lansare. Profitand de statutul actual, Roxana a declarat ca isi doreste o cariera in muzica si televiziune. Printre frumusetile autohtone care au cucerit lumea se numara si Roxana Ionescu, Oana Bercaru, Nicoleta Luciu, Corina Tolan si Doria Ivan, care au pozat in ultimii ani in editii internationale ale revistei Playboy.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.