Deputatul englez nu are de gand sa-si legitimeze relatia cu Gabriela de la Cheeky Girls.Politicianul britanic Lembit Opik a demontat speculatiile presei, potrivit carora ar fi cerut-o in casatorie pe iubita lui, romanca Gabriela Irimia din trupa Cheeky Girls.

Intr-un interviu pentru cotidianul "The Independent", deputatul a precizat ca nici macar nu locuiesc impreuna.

Jumatatea trupei Cheeky Girls, Gabriela Irimia, mai are de asteptat pana va ajunge la altar impreuna cu iubitul ei, deputatul Lembit Opik. intr-un interviu acordat publicatiei "The Independent", politicianul a precizat ca inelul de pe degetul romancei, care a starnit atatea speculatii, nu are vreo semnificatie. "Nu este un inel de logodna. Sau daca este, nu e de la mine.
Gabi poarta foarte multe bijuterii, cred ca s-a creat o confuzie. Daca i-as fi dat un inel, cred ca mi-as fi amintit", a declarat amuzat liberalul.

Mai mult distrat, decat enervat de zvonurile create, Opik a precizat ca, de asemenea, planurile de nunta sunt tot o fantezie a presei: "S-a spus ca ne vom casatori in aprilie la Luton. Nici macar nu stiu de ce as fi ales Luton si nu alta localitate. Ma amuza tevatura asta, dar cred ca publicitatea imi va aduce si beneficii, de aceea nu reactionez de o maniera legala".

In varsta de 42 de ani, politicianul a dezvaluit ca el si iubita lui nici macar nu locuiesc impreuna. Acest lucru nu il impiedica insa ca, uneori, sa ia masa la Gabriela, de ale carei veleitati culinare este foarte mandru. "E o buna bucatareasa, iar la cartofi prajiti este o adevarata maestra", a spus Opik. Gabriela locuieste in continuare impreuna cu mama si sora sa, Monica, in timp ce liberalul are propria sa resedinta la Londra.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.