Cantareata nu s-a lasat insa de muzica in favoarea televiziunii, ci tocmai a terminat de filmat un videoclip la piesa "Vanilla Cream", un featuring cu Marius Moga si cu iubitul Deliei Matache, Matteo.

Clipul celei mai noi piese Cream, care se regaseste pe discul "48 de ore", este la fel de sexy ca si cel de dinaintea lui si urmeaza sa fie lansat pe posturile de specialitate saptamana aceasta. Daca anul asta nu si-a facut timp inca pentru o vacanta, vara trecuta, Cream s-a distrat cu P. Diddy, la o petrecere data de artist in Saint Tropez si la care au mai participat rasfatata Paris Hilton, dar si fosta sotie a miliardarului Donald Trump, Invaka Trump. De atunci, cantareata noastra nu a mai avut ocazia sa-l intalneasca pe P.Diddy, dar marturiseste ca este nerabdatoare sa-l vada din nou, cu ocazia unui posibil concert pe care rapperul il va sustine la noi in tara: "Nu am mai avut ocazia sa-l intalnesc. Am inteles ca vine in Romania la un concert, poate atunci...".

«Nu am iubit, dar am iubit»

Operatia estetica suferita de Cream anul trecut nu mai este un secret. Ea si-a modificat forma si marimea nasului si, imediat dupa rinoplastie, au aparut zvonuri cum ca artista nu ar fi incantata de ce a iesit din mainile chirurgilor si ca planuieste sa se opereze din nou.