Fara nicio indoiala, dintre toate moderatoarele si realizatoarele de emisiuni, Mihaela Radulescu este, pe departe, cea mai iubita de public. Pentru ca e frumoasa. Pentru ca e desteapta. Pentru ca are haz. Si caldura, foarte multa caldura sufleteasca...
Amfitrioana "Duminicii in familie" (Antena 1) te face sa te simti chiar ca in familie, aducindu-ti in casa musafiri unul si unul, care mai de care mai cuceritor. Mihaela iti povesteste despre Ayan, baietelul ei, despre florile pe care le cultiva in gradina ei, despre pasiunea ei pentru pantofi. Iti marturiseste cinstit ca o nemultumesc cele citeva kilograme in plus luate in timpul sarcinii, dar iti destainuieste si "secretul" lepadarii lor, punindu-ti la dispozitie si specialistii care au ajutat-o sa redevina filiforma in timp record. Tot ea ne prezinta - intrebindu-se daca n-a innebunit, cumva - o chestie ciudata pe care a vazut-o plutind pe cer, propunind telespectatorilor sa-si dea cu parerea. Parerea noastra, de pilda, este ca Mihaela n-a innebunit, fiindca am vazut si noi, cu ochii personali, ceva asemanator! Prin "camera de oaspeti" a Mihaelei au trecut mari actori romani, regizori de teatru si film, artisti de circ, dansatori, cintareti, creatori de moda, frumuseti celebre.

Pe toti i-a incitat la marturisiri fascinante despre lucruri necunoscute din viata si cariera lor. Printre picaturi, aflam cite ceva si despre gazda: cum a ajuns sa joace in filmul lui Sergiu Nicolaescu, "15", cum a jucat in alt film, al Brindusei Novac (chiar, noi cind o sa-l vedem?), cum a cintat despre ratoiul care pleaca la moara, in "Cutiuta muzicala", ce zice Ayan cind o vede la televizor, cum s-a intilnit cu celebritati hollywoodiene si ce i-au povestit acestea. Nimic din ce se intimpla important in jur nu ramine strain duminicii in familie. S-au hotarit artistii sa doneze singe pentru cei cu probleme de sanatate? Mihaela preia ideea si duce munca de lamurire in sprijinul actiunii, astfel incit, la data fixata, Institutul de Hematologie a fost arhiplin... A cistigat cineva un mare premiu international? Mihaela ni-l aduce in casa, cu povestea si cu bucuria lui. Telespectatorii o stiu, inca de la inceputurile carierei, cind facea emisiuni de divertisment la Tele 7abc, impreuna cu Teo Trandafir si Mircea Badea. De atunci, traiectoria ei a cunoscut un curs ascendent. Fiind o vedeta in adevaratul sens al cuvintului, a fost, in mod firesc, printre subiectele predilecte ale presei. Au suparat-o doar minciunile, in rest, nu are niciun fel de rezerve in a vorbi despre fostele iubiri, despre prieteni si neprieteni, dar si despre operatia estetica pe care si-a facut-o la sini. Pe scurt, "Raduleasca de la Antena" ne-a intrat in familie si nici ca avem de gind sa-i mai dam drumul!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.