Familia Prigoana isi 'cloceste oul' cu multa atentie.Adriana Bahmuteanu, gravida in luna a doua, spera sa poata purta, pe perioada sarcinii, doar pantofii cu toc foarte inalt, de 12 cm, caci, in caz contrar, afirma ca are ameteli.

Silviu Prigoana ii satisface acesteia toate poftele, ba chiar ii acorda o atentie deosebita viitoarei mamici, fiind excesiv de preocupat de sanatatea "oului" lor.

Desi medicul sau ginecolog a asigurat-o ca fatul se dezvolta normal, Adriana continua sa-si faca griji pentru viata copilului ei, nu de alta, dar in urma cu doi ani, vedeta tv a pierdut o sarcina.

Superstitioasa de fel, sotia lui Silviu Prigoana nu s-a apucat sa mobileze camera bebelusului, despre care am aflat ca va fi situata la etajul 1 al vilei lor din Pipera, si nici prin magazine de nou-nascuti inca nu a dat iama.

In privinta prenumelui, viitoarea mamica a mentionat: "Nu ii voi pune copilului meu un prenume din telenovele, va purta unul romanesc. si nici nu ii voi cumpara mobila din strainatate, ca alti parinti cu fite". Pentru a aduce pe lume un copil perfect sanatos, Adriana Bahmuteanu s-a hotarat sa apeleze la sfaturile Mihaelei Bilic, medicul nutritionist al lui Teo Trandafir: "Vreau sa ma alimentez sanatos, ca bebelusul meu sa se nasca fara probleme".

Vedeta de televiziune spune ca, in jurul orei 22.00, deja da stingerea: "Nu imi este rau, insa mi-e foarte somn, dorm cam 10 ore pe noapte. Sper ca voi putea purta tocuri de 12 cm pana in ultima luna de sarcina, nu de alta dar daca nu ma incalt cu pantofi inalti simt ca ametesc".
Prigoana este foarte incantat de faptul ca va fi din nou tata, si mereu o sfatuieste pe Adriana sa aiba grija de sarcina: "Silviu vrea sa am grija de oul nostru, caci asa isi alinta el bebelusul".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.