Deja pentru Monica si Irinel Columbeanu camera de luat vederi a devenit o necesitate. Parca, daca nu sunt inconjurati de camere si aparate de fotografiat, nu se simt in largul lor. isi ofera necontenit viata pe tava de un an si ceva si faptul ca toate aparitiile lor sunt monitorizate nu mai reprezinta un secret pentru nimeni.
Recent, cuplul Columbeanu, insotit de nasii lor de cununie, familia Miko, au iesit intr-o seara, la cel mai scump si fitos club din Capitala. Ajunsi la intrare, acestia au fost condusi de catre personalul clubului la masa pe care o aveau rezervata. Potrivit paparazzilor de la emisiunea "Ciao TV", Irinel a fost destul de nemultumit de masa la care trebuiau sa-si petreaca seara si a cerut insitent sa fie mutati intr-un alt loc mai putin ferit de ochii lumii, de unde puteau fi mult mai usor si mai bine admirati de catre cei prezenti in clubul respectiv. Avand in vedere notorietatea si, totodata, puterea si influenta de care Irinel Columbeanu se bucura, nemultumirea miliardarului a fost rapid solutionata, fara sa fie nevoie de prea multe interventii sau discutii in contradictoriu. Fiind constient de avantajele vietii publice de care se bucura din plin, Irinel nu a facut, totusi, prea mare scandal, rezumandu-se la a-si exprima dorintele, devenite porunci pentru personalul clubului bucurestean.

Excentricitatea caracterizeaza cel mai bine familia Columbeanu, expunerea vietii in public nederanjandu-i in nici un fel. Din contra chiar. Oricum, macar ei fac toate acestea in mod transparent, nu ca alte "vedete" care isi aranjeaza intentionat anumite episoade "paparazzi", dupa care apar la televizor si spun ca nu suporta ca presa sa se amestece in viata lor intima.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.