Pentru regina R&B-ului, Cristina Spatar, intilnirea cu Bogdan Adamescu pare sa fie una de bun augur. Noul iubit face parte dintre cei mai prosperi oameni de afaceri, avind o afacere de milioane de euro.
Este fiul patronului Magazinului Unirea si al cotidianului "Romania Libera" si actionar, alaturi de tatal sau, la o alta firma a familiei. Ce-si poate dori mai mult blonda, decit o relatie stabila cu un barbat cu bani, bine pozitionat social? Prieteni de-ai solistei sustin ca aceasta ar vrea chiar o casatorie cu Bogdan. Insa, el nu i-ar fi dat de inteles ca ar dori o oficializare a povestii lor de dragoste. Chiar daca recunoaste sau nu, Cristina l-a iubit foarte tare pe fostul iubit, Mirco, cu care trebuia sa se si casatoreasca. Ramine de vazut daca farmecele sale il vor determina pe actualul iubit s-o vrea de sotie. Vedeta lucreaza la un disc si sustine ca noua sa aparitie muzicala va fi una revolutionara.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.