Ultima "bomba" in cazul misterioasei morti a divei Marilyn Monroe este dezvaluirea de senzatie apartinind regizorului australian Philippe Mora.
El sustine ca a dat peste un raport FBI ultrasecret, intocmit de un agent al carui nume a fost sters si care purta titlul de "Robert Kennedy", indicind din nou implicarea in cazul Monroe a fratelui fostului presedinte american. Pentru a o reduce la tacere pe Marilyn, care ameninta sa dea in vileag relatia lor, Robert a apelat la ajutorul tuturor apropiatilor actritei: psihiatrul Ralph Greenson, menajera Eunice Murray, Pat Newcomb, secretara si agentul sau de presa si, nu in ultimul rind, actorul Peter Lawford, cumnatul celor doi Kennedy. Marilyn a fost convinsa sa-si insceneze sinuciderea, "obicei" la care actrita ar fi apelat deseori, pentru a impresiona opinia publica.

Ea a fost incurajata sa ia un pumn de somnifere, Lawford asigurind-o ca va fi salvata in ultimul moment, printr-o interventie medicala prompta. Bineinteles ca nu urma sa o mai salveze nimeni... Regizorul australian se intreaba, totusi, daca aceste documente reprezinta varianta autentica a cauzei mortii lui Marilyn sau nu sint altceva decit un nou atac la adresa controversatei familii Kennedy.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.