O noua editie a emisiunii "Dansez pentru tine" a inceput, vineri, la ProTV. Succesul editiilor anterioare, i-a determinat pe organizatori sa aduca in ring, alaturi de participanti, vedete de prim rang, cu mare impact la public. Insa nu toate alegerile au fost reusite, unii dintre participanti riscind sa nu-si vada visul implinit din cauza partenerului-vedeta.

Un astfel de caz este cel al Marinei Velle care-l are ca si coechipier pe manelistul Costi Ionita. Toate povestile participantilor, pe care disperarea i-a facut sa urce, cu speranta si curaj, in ringul viselor, sint impresionante. Dar de doua ori mai impresionant ni s-a parut insa cazul Marinei Velle. In primul rind, pentru ca tinara de 26 de ani danseaza pentru iubitul ei, care, in urma unui accident, a ramas desfigurat, si in al doilea rind pentru ca este nevoita sa danseze cu un... hipopotam, cu numele de scena - Costi Ionita. Oare producatorii acestei emisiunii nu au gasit alta vedeta masculina, din noianul de staruri care se perinda chiar prin ProTV? La felul cum se misca acesta pe scena, cu toate repetitiile si stradaniile coregrafilor de renume, Marina a pierdut din start concursul. Numai daca aruncam o succinta privire la celelalte perechi si observam imediat cit de putine sanse are tinara, receptionera la un salon de infrumusetare, de a-si vedea visul implinit. La fete - o actrita, doua cintarete si o gimnasta. Adica patru partenere care prin natura pregatirii lor au un atu in plus si multe sanse de a-si duce partenerii in finala. In tabara baietilor - un jurnalist, un cintaret, un actor si un manelist - Costi Ionita. Ce cauta un manelist in ringul de dans, cind este evident ca maneaua nu are nimic in comun cu dansurile care se presteaza la aceasta emisiune? Manelist este sinonim cu burta mare, aparuta prematur, gusa dubla sau tripla si sute de parai lipite cu saliva pe frunti asudate. Adica, nimic gratios, asa cum se cere la un concurs de dans.

Costi Ionita - gafa dupa gafa

Costi Ionita mai este si ingimfat peste poate. Suparat pentru notele primite, manelistul i-a provocat pe cei din juriu la un altfel de duel decit cel la care va participa el saptamina viitoare, si care, cel mai probabil il va scoate din concurs. El i-a invitat pe cei patru jurati in studioul sau pentru o... cintare, fiind foarte convins ca acestia nu vor face fata.

"N-am avut pretentia de la mine la un dans perfect, dar o sa mai vedem saptamina aceasta ce se intimpla. Oamenii din juriu sint profesionisti si noteaza toate miscarile corect. Eu am mai zis ca, daca ar fi sa-i iau si eu sapte zile in studio, nu stiu daca ar putea sa cinte Capra cu trei iezi", a declarat cu emfaza manelistul. Bine, bine, daca tot esti constient ca nu ai veleitati artistice (ceea ce este evident pe toate planurile), de ce nu stai in studioul tau de manele si vii sa distrugi visul unui om, a carui singura speranta este "Dansez pentru tine"? Sa speram totusi ca publicul va fi mai impresionat de tragedia Marinei si va acorda circumstante atenuante cuplului Velle-Ionita.

O poveste impresionanta

Nefericita poveste a Marinei a inceput cu putin timp in urma, cind iubitul ei, Nicolae, a suferit un grav si stupid accident, in timpul unei excursii la munte. Acesta s-a dat cu "punga" pe o pirtie din Predeal si a nimerit cu fata in lamele unei masini de deszapezire de la baza pirtiei. Fata i-a fost total desfigurata: osatura fetei si dantura ii sint grav afectate si nu-si poate misca mandibula, care trebuie sustinuta cu bandaje speciale. Impresionante sint devotamentul si dragostea Marinei care, desi este tinara si foarte frumosa, a ales sa ramina alaturi de cel cu care doreste sa se casatoreasca si pentru care este in stare sa faca orice sacrificiu pentru a-i reda increderea in viata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.