Fosta iubita a lui Ion Ion tiriac a primit, recent, un rol intr-o telenovela produsa de Valeriu Lazarov. Dupa un an de absenta totala de pe platoul de filmare, bruneta revine in prim-plan, interpretand personajul pozitiv.

Ea va juca alaturi de Rocsana Marcu, Cosmina Pasarin, Liviu Varciu si Emil Hossu.

In primavara lui 2005, Ileana a interpretat rolul Cerasellei in serialul "Burlacii" (TVR). Un an mai tarziu, a incheiat filmarile la "Harvester", o productie americana in care l-a avut partener pe actorul Steven Seagal. De atunci, singurele informatii despre ea vizau doar viata personala. Dupa lunga perioada de somaj, Lazariuc a batut palma cu Valeriu Lazarov pentru un rol principal in serialul TV ce va fi difuzat de Kanal D. Vedeta va interpreta personajul pozitiv in jurul caruia se invarte actiunea. Contractul actual o readuce pe fosta iubita a lui Ion Ion tiriac in circuitul vedetelor active din punct de vedere artistic.

In momentul de fata, serialul lui Lazarov nu are un nume definitiv, echipa folosind provizoriu un titlu spaniol. Cu toate acestea, graficul actorilor este complet, iar filmarile se desfasoara deja de cateva zile. "Cartierul general" a fost stabilit la stefanesti, o comuna aflata la 30 de kilometri de Bucuresti.In linii mari, actiunea filmului se desfasoara intr-un orfelinat in care totiactorii au de-a face cu copii.

Printre vedetele distribuite in serial se numara si Liviu Varciu, fost component al trupei L.A. al carui contract cu Antena 1 a incetat o data cu sfarsitul telenovelei "Secretul Mariei". De data aceasta, cantaretul il va intruchipa pe bucatarul orfelinatului si cel mai bun prieten al orfanilor.

Dupa despartirea de Ion Ion tiriac, Ileana Lazariuc a devenit foarte zgarcita cu iesirile mondene, refuzand chiar statutul de persoana publica. Fara voia ei, bruneta s-a facut insa remarcata prin relatia amoroasa pe care a avut-o cu miliardarul moldovean Gabriel Stati

Rocsana Marcu a demisionat de la Prima

In urma cu cateva zile, Rocsana Marcu, cea care anunta Vremea la postul Prima TV, a primit oferta de a juca in telenovela lui Valeriu Lazarov. Fara a sta pe ganduri, blonda a acceptat si a inaintat demisia de la televiziunea pentru care a lucrat ani de-a randul. Rocsana va interpreta personajul negativ, o guvernanta care se poarta extrem de dur cu copiii orfani.

Vedeta a mai avut colaborari cu alte posturi de televiziune, in timp ce era sub contract cu Prima TV (n.r. - a interpretat un rol in sitcomul "Meseriasii", de la Antena 1), insa de data asta i s-a cerut exclusivitate.

Cosmina conduce un orfelinat

Click! a dezvaluit, zilele trecute, in exclusivitate, faptul ca fosta protagonista din "Fast Food", Cosmina Pasarin, a demisionat de la Antena 1 pentru a putea juca rolul directoarei de orfelinat. Vedeta va castiga lunar 3.000 de euro.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.