Se poate spune despre Ileana Lazariuc ca este o femeie frumoasa. Insa, fosta cintareata nu are deloc noroc in dragoste. A avut tot felul de idile, numai cu oameni bogati, a incercat de doua ori sa se casatoreasca cu Ion Ion Tiriac, dar degeaba.
In ultima vreme, e dezamagita de barbatii din viata ei si spune ca acum vrea un intelectual, un barbat sensibil care sa o iubeasca pentru ceea ce reprezinta ea. Nu mai alearga dupa marii bogatasi ai Romaniei si de pe alte meleaguri, ci vrea un barbat adevarat, viril, care s-o iubeasca. Poate ca vedeta ar avea de cistigat daca s-ar si tine de o asemenea promisiune si nu s-ar mai purta ca o femeie rasfatata care se duce sa se dea in stamba prin tot felul de cluburi de lux. Nu de alta, dar lumea o poate percepe gresit, iar ironiile celor din jur pot fi dure, ca sa nu mai vorbim de barbatii care nu-si doresc decit o aventura cu sexoasa cintareata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.