Miss Europa 2005 va fi aleasa saptamana aceasta, la 12 martie, in Palatul Sporturilor din Paris, in cadrul unei ceremonii prezidate de top-modelul Adriana Karembeu. Concursul international, a carui licenta este detinuta de canalul TV Endemol, a fost reluat dupa o pauza de un an (in 2004 competitia a fost amanata), ultima detinatoare a titlului de Miss Europa fiind fosta Miss Ungaria, Zsuzsanna Laky.

La cea de-a 56-a editie a acestui concurs vor participa in finala 36 de concurente din intreaga Europa (dar si din Turcia, Israel si Anglia), mai putin din Italia. Desi editiile anterioare ale concursului le-au facut faimoase pe debutantele de atunci Gina Lollobrigida si Sophia Loren, intre comitetul italian si organizatorii competitiei exista cateva divergente ce persista de mai multi ani.

Juriul prezidat de Adriana Karembeu este compus din actori, cantareti si profesionisti ai modei, precum Charles Aznavour, Paco Rabanne, fotograful Jean-Daniel Lorieux, fosta Miss France/Miss Europa Elodie Gossuin, manechinul Satya Oblet si Michel Levaton, presedintele Agentiei de manechine Metropolitan.

"Nu am participat niciodata la un astfel de concurs. Nici nu as fi putut sa o fac, este o presiune mult prea mare. Iti trebuie mult curaj pentru a-ti prezenta fizicul in fata unui juriu. Este adevarat, toate fetitele viseaza sa devina Miss candva, insa un concurs de frumusete este subiectiv", a declarat Adriana Karembeu, care a fost descoperita de reprezentantul unei agentii de manechine din Praga.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.