Nu ar trebui sa ne mai socheze nimic cand vine vorba de printesa Brianna Caradja. E limpede ca este o fire rebela, care nu se simte incorsetata de statutul pe care il are si face ce vrea, atunci cand vrea. Ultima trasnaie pe care a facut-o printesa este intr-adevar iesita din comun: si-a organizat propriul parastas, cu preot, cosciug si bineinteles coliva si si-a invitat prietenii sa-i cante "vesnica pomenire".

Printesa blonda cu ochi albastri si... multe perechi de patine cu rotile, Brianna Caradja, a iesit de ceva timp din vizorul presei. A rarit aparitiile la televizor, a ocolit petrecerile mondene unde se imbraca in blugi rupti si dansa cot la cot cu tinerii pana dimineata. A marturisit ca ii plac plimbarile pe jos, ca nu are nevoie de "gorile", ca altii, si se pierde in multime cu un rucsacel in spate si incaltaminte fara toc, ore intregi, fara sa oboseasca. Daca stie ca trebuie sa ajunga la o intalnire la nivel inalt, se opreste in drum, isi scoate din geanta pantofii de protocol si este pregatita sa vorbeasca despre lucruri serioase.

Cam asta ar fi printesa Brianna Caradjea: vesnic tanara si mereu in cautare de senzational. Nu accepta banalul in viata ei si nu se multumeste doar sa mearga la ceai cu prietenele. Practica sporturi extreme, este vicepresedinta Asociatiei Romane a Rollerilor Agresivi si vrea sa se purifice, organizandu-si propriul parastas.

«Am fost un pic in lumea de dincolo, dar ma bucur ca am revenit»

Miercuri seara, intr-un cadru "festiv", daca se poate spune asa, amenajat special ca pentru un parastas, Brianna a primit "vesnica pomenire" de la un preot adevarat. Chiar daca, la prima vedere, am fi crezut ca este vorba de un actor chemat special sa joace acest "rol", ei bine, nu. Un preot adevarat a sfintit coliva, i-a spus printesei rugaciunea, care in momentul oficierii slujbei se afla intr-un sicriu. "A fost cea mai stranie experienta din viata mea. Un moment foarte, foarte ciudat si poate cele mai lungi cinci minute din viata mea", a declarat Brianna, surprinsa si ea de ce s-a intamplat.