La ora actuala, Nico face parte dintre cele mai bune voci ale Romniei. Solista are de gind ca, pe viitor sa-si faca o schimbare de look, dar sa se ocupe si de cariera artistica a fetitei sale, Alexandra.
Vedeta a investit 10.000 de euro in haine si instrumente muzicale, iar, ca o femeie ce se respecta, vrea sa arate bine, ca sa-l dea gata pe sotul ei. Si cind gateste, Nico ii cinta live barbatului iubit cite o piesa din repertoriul sau, dar si din cel international. De cele mai multe ori, Laurentiu o ajuta in treburile gospodaresti, asa ca asista bucuros la declaratiile de iubire ale sotiei. Ca sa-si satisfaca partenera de viata, Laurentiu i-a cumparat o lenjerie intima extrem de provocatoare, pe care a dat vreo 600 RON. Nico a fost incintata de gestul sotului, iar aparitia ei l-a lasat paf pe acesta. Cei doi au de gind sa mearga, in vara aceasta, intr-o vacanta romantica la Dubai, unde sa aiba timp numai pentru ei doi.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.