Contactata de reporterii de la Antena 1 in legatura cu relatia pe care ar avea-o cu Sile Camataru, Nicoleta Luciu a oferit un raspuns extrem de interpretabil. Intrebata daca il cunoaste pe acesta, bruneta a raspuns "Depinde".

Am apelat la Dinu Maxxer, iubitul Nicoletei, pentru a lamuri misterul acestui raspuns. El ne-a povestit in ce conditii a avut loc intalnirea dintre iubita sa si Sile Camataru, precum si faptul ca nu se vor casatori anul acesta, asa cum s-a tot auzit in ultima vreme.
In urma unui reportaj difuzat vineri la Antena 1, in cadrul Observatorului de seara, o prostituata a declarat ca Sile Camataru i-ar fi facut tot felul de cadouri Nicoletei Luciu pentru ca interlopul ar fi indragostit lulea de frumoasa vedeta. Mai mult, in presa ultimelor zile s-a afirmat ca la Parchet ar exista o inregistrare din care se intelege ca sexoasa vedeta ar fi primit bani de la fratii Camataru. Acesta este al doilea scandal in care este implicata Nicoleta in mai putin de doua saptamani, dupa ce s-a scris ca jumatatea trupei Laguna ar fi fost batuta de tatal sau.

Raspunsul Nicoletei oferit vineri seara reporterilor Antenei 1 lasa loc speculatiilor. Ce a vrut sa spuna cu "Depinde" cand a fost intrebata daca il cunoaste pe Sile Camataru?

Cand a spus 'Depinde>>, Nicoleta s-a referit la faptul ca nu-l cunoaste pe Sile Camataru in sensul in care s-a dorit sa se insinueze ca l-ar cunoaste. In primavara lui 2003, a avut loc o intalnire la care am fost si eu prezent. Nu a fost initiativa lui Sile Camataru. Invitatia a venit din partea unei domnisoare cu care am vorbit la telefon. Si domnul Sile a fost prezent printre altii la acea intalnire. Prin urmare, Nicoleta il cunoaste pentru ca l-a intalnit atunci. I s-a propus sa devina imaginea unei clinici de infrumusetare, dar Nicoleta nu a acceptat.
Prostituata din reportajul Antenei 1 spune ca Sile Camataru i-a cumparat un telefon mobil, ca i-a organizat o petrecere de ziua ei. Se spune ca ti-ar fi fost frica sa ripostezi.

Este pentru prima oara cand aud de asa ceva. Totul a inceput cu acel scandal cu familia Nicoletei. Se spune ca nu trebuie sa-i acuzi pe oameni pentru ca sunt invidiosi. Ca invidia pe reusita cuiva ar trebui sa te faca sa-ti doresti sa devii mai bun. Eu unul am spus intotdeauna ca am incredere in Nicoleta pentru ca ne stim de opt ani de zile. Ca un exemplu, mi s-a spus in fata ca Nicoleta ar costa 5.000 de euro. M-am tot lovit de chestii de genul asta. Dar faptul ca o prostituata a declarat aceste lucruri de ce credibilitate se bucura?

Se spune ca ar exista o inregistrare la Parchet din care reiese ca Nicoleta ar fi primit bani de la Camatari. Nu-ti este teama ca o sa fie implicata in povestea asta?

Pai, vedeti! Daca era adevarata chestia asta, de care am auzit si eu, nu credeti ca pana acum ar fi chemat-o cineva la Parchet? Asta dovedeste ca nu are nici o legatura cu toate acestea.

In timpul acelei intalniri la care a fost prezent si Sile Camataru, ai sesizat ceva mai neobisnuit? Crezi ca acesta este indragostit de Nicoleta si ca de aceea a vrut ca ea sa devina imaginea cabinetului de infrumusetare?

Crezand sau sperand, mai bine spus, ca Nicoleta este o femeie usoara, multi sunt cei care fac tot felul de propuneri. Eu sunt de acord ca barbatul este dator sa incerce si femeia sa refuze. S-a scris in presa, dupa scandalul de la Teo, ca sunt cel mai gelos barbat din Romania. Insa la momentul asta gelozia mea nu se mai rasfrange asupra ei. Cand am cunoscut-o pe Nicoleta am invatat-o un lucru. Daca se ia cineva de tine, tu ai datoria sa refuzi. Daca lucrurile merg mai departe, abia atunci intervin eu. Nu m-am bagat niciodata cand s-a aparat Nicoleta.

Se aude ca anul acesta va casatoriti in Las Vegas. Este adevarat?

Dupa o relatie de opt ani suntem un cuplu deosebit, sudat. Nicoleta este singura femeie cu care vreau sa ma casatoresc. Ne consideram casatoriti din momentul in care ne-am mutat impreuna in apartamentul nostru. Impartim totul, hotaram totul impreuna, la fel ca un cuplu unit in fata preotului.

Dar nu cred ca este momentul sa facem acest pas. Nu are rost sa-i fac un rau Nicoletei acum, cand se afla pe val. Suntem un cuplu care se bucura de foarte multa notorietate. Mereu m-am gandit la imagine, am tinut cont de acest lucru. O sa oficializam legatura noastra abia atunci cand o sa vina un bebe. Este pentru prima oara cand afirm acest lucru. Chiar am vorbit de curand cu Zina Dumitrescu si ne-a intrebat: Mai, voi cand va casatoriti? Cand se va intampla acest lucru va fi ceva deosebit, in stil mare. Nu-mi plac nuntile de la noi, iar casatoria in Las Vegas este un vis de-al meu.

Te nelinisteste ceea ce i se intampla iubitei tale?

Nu sunt lezat de aceste atacuri. Sunt chiar foarte calm, si asta pentru ca stiu cine este Nicoleta. Am incredere in ea.

O sa dati pe cineva in judecata?

Nu. Dar asteptam o reactie de la Media Pro. Probabil ca se vor ocupa ei de toate astea.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.