Dupa ce mai multe trupe de fete s-au destramat, iar componentele lor si-au continuat cariera pe cont propriu, ultimul zvon care circula prin targ este legat de despartirea trupei Akcent.
Infiintata in 2001, formatia a prins destul de bine la public, cei patru baieti reusind sa zapaceasca fetele, desi spuneau ca "n-au bani de bilet". Adrian Sana, Mihai Gruia, Sorin Brotnei si Marius Nedelcu, cei patru membri Akcent, apartin de casa de discuri Roton, care are sub contract nume precum Corina sau Mandinga si sunt impresariati de iubitul si managerul Andreei Banica, Lucian Mitrea. Om de afaceri inspirat, Lucian le-a intermediat baietilor contracte muzicale atat in tara, cat si peste hotare. De curand, Akcent a cantat, alaturi de formatia Blondy, pentru romanii din Spania. Desi nu se poate spune ca le merge rau, se pare ca unul dintre baieti, Marius, vrea sa iasa din turma, dorindu-si o cariera solo, cu gandul la mai multa popularitate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.