Devenit milionar in euro in urma vanzarilor de discuri, a concertelor si a contractelor semnate cu case de discuri din strainatate, Mihai Traistariu nu are de gand sa-si tina averea la ciorap, ci incearca, pe cat posibil, sa se rasfete cu mici mofturi.
Dupa ce si-a sprijinit fratii in cateva proiecte, planuind deschiderea unui restaurant chinezesc pentru sora lui si organizand o expozitie de pictura cu lucrari ale fratelui sau, Mihai isi doreste sa faca ceva si pentru el. Printre dorintele artistului, in aceasta primavara, se afla si achizitionarea unei masini noi. Mihai conduce, in prezent, un Peugeot 206 CC de care este multumit, insa marturiseste ca vrea un automobil model nou, cu un design mai modern: "Masina pe care o conduc acum este in stare buna si imi place, dar adevarul este ca m-am cam plictisit de ea. Vreau sa-mi cumpar ceva mai nou, cu un motor mai puternic si cu aspect mai bine finisat".

Cel mai probabil, pe Traistariu il vom vedea la volanul unui Porsche: "Am studiat multe oferte si pana acum cel mai mult m-a incantat Porsche. Nu m-am hotarat inca la un model anume". O alta varianta ar fi un Audi, cantaretul declarandu-se incantat si de masinile nemtesti: "O sa mai merg pe la saloane auto, o sa ma mai uit prin cataloage auto, poate ma inspira sa fac o alegere mai buna. Nu este exclus sa ma hotarasc pentru Audi".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.