Dascalii fiului lui Claudiu Niculescu l-ar vrea pe tata mai mult langa baiat

Mediatizarea excesiva a relatiei lui Claudiu Niculescu cu Diana Munteanu, precum si procesul intre dinamovist si fosta sotie, Lidia, ii afecteaza foarte mult pe copiii lor. Daca fiica, Rebeca, are doar patru ani si nu intelege foarte multe lucruri, Alexandru simte si vede totul altfel. El a inceput in toamna scoala si de la inceput colegii au aflat cine este.

Desi se mandreste cu tatal sau, evenimentele din ultima vreme l-au facut de Alexandru sa aiba reactii negative atunci cand vine vorba de jucatorul din soseaua stefan cel Mare. Una dintre invatatoarele lui, Jeni Badodea, a explicat, in exclusivitate pentru Click!, cum se comporta la scoala fiul lui Niculescu. "Este un copil foarte creativ, linistit, preocupat de scoala. Daca ati vedea cum arata caietele lui... Este foarte afectuos cu fetele din clasa, le apara daca vreun coleg le vorbeste urat", povesteste invatatoarea, apoi continua: "Se vede totusi ca este afectat de ceea ce se intampla in familia lui. Sufera mult".

Aceasta ne-a dezvaluit si un episod extrem de dureros pentru micutul Alexandru: "Alex a fost foarte suparat ca tatal sau nu a venit la ziua lui de nastere. si-a sarbatorit-o impreuna cu toti colegii si tare ar fi vrut sa-i fie alaturi si domnul Niculescu".

"Acum doua saptamani, Alex m-a rugat sa-l leg la ghete. Am observat eu ca sunt noi, dar cam mici si chiar l-am intrebat: «ti-a luat tati ghete prea mici»? Atunci el, extrem de trist, mai sa planga, mi-a zis: «Mi le-a luat Diana Munteanu. stiu, ca l-am auzit pe tata cand vorbea cu un prieten»", incheie Jeni Badodea.

Nici directoarea scolii la care invata Alexandru nu este straina de problemele pe care le are copilul. "Mama ii acorda toata atentia din lume, dar baiatul are nevoie si de dragostea si afectiunea tatalui, nu doar de banii lui. Se vede ca e traumatizat sentimental", ne-a declarat Silvia Cartu, sotia antrenorului lui FC National, Sorin Cartu.

Lidia: «Claudiu nu a stat nici o zi cu copiii lui»

Lidia Niculescu ne-a declarat ca nu are nimic impotriva relatiei lui Claudiu cu Diana, insa spune ca fostul ei sot i-a creat o imagine total neadevarata. "Nu inteleg de ce minte atat. El este iresponsabil. Cum sa-i las copiii, cand el nu si-a petrecut o zi intreaga cu ei? Nici daca au nevoie la toaleta cred ca nu stie cum sa procedeze cu ei", a contraatacat fosta nevasta a jucatorului. Mergand mai departe, Lidia a tinut sa respinga acuzatiile potrivit carora ar dori o pensie alimentara mai mare pentru a-si satisface propriile capricii: "Eu sunt cea mai amarata dintre fostele sotii de fotbalisti. in plus, cand eu l-am cunoscut pe Claudiu, juca la Extensiv si au fost zile in care nu avea un leu in buzunar... dar astea se uita repede. Eu nu imi permit sa dau 2.000 de euro pe o geanta, iar el minte cand spune ca imi fac cumparaturile la Milano. Pot dovedi cu pasaportul ca ultima data cand am fost in Italia a fost la doua luni dupa nasterea Rebecai, cand Claudiu juca la Genoa".

Claudiu: «Ma insor la vara»

Jucatorul dinamovist a anuntat in cadrul emisiunii "Nasul" ca a cerut-o de sotie pe iubita sa, Diana Munteanu, si ca va face nunta la vara. Nasii cuplului vor fi Cristi si Mihaela Borcea. in aceeasi emisiune, Claudiu Niculescu si-a atacat fosta sotie: "Marele stres al Lidiei este ca am o relatie cu Diana si nu suporta gandul ca ar putea copiii sa stea cu noi".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.