Mihaela Tudor, iubita fotbalistului Iannis Zicu, a apelat recent la o noua operatie estetica.

Bruneta in varsta de 22 de ani si-a inlocuit implanturile mamare de silicon cu unele inovatoare din gel siliconic.
Cu toate ca e multumita de bustul ei, Mihaela a facut acest pas gandindu-se la sanatatea proprie. Castigatoarea titlului Miss Bikini 2003 a ajuns sa poarte cupa 85C la sutien in urma unei operatii de marire a sanilor. O astfel de modificare corporala are o garantie de circa 10 ani, perioada dupa care trebuie refacuta pentru a preintampina eventualele complicatii.

Potrivit apropiatilor Mihaelei, aceasta s-a supus celei de-a doua interventii chirurgicale, dar nu pentru o noua marire, ci pentru imbunatatirea calitatii. Iubita fotbalistului a recurs la implanturile de ultima generatie cu gel siliconic care sunt garantate pe viata. "Nu mi se pare o chestiune de interes public si tocmai de aceea nu vreau sa vorbesc despre asta", ne-a spus Mihaela, in legatura cu ultima sa vizita la chirurgul plastician, fara a nega interventia. in momentul de fata, dimensiunile sale sunt 92/62/92.

Zicu i-a pus conditii

Luna trecuta, presa anunta ca Mihaela va deveni in aceasta vara "doamna Zicu". Atat modelul cat si fotbalistul trebuie sa respecte o serie de conditii. in timp ce el si-a luat angajamentul sa renunte la infidelitati si sa faca o facultate, ea a promis ca-si va continua studiile si va renunta la modeling pentru a evita sa-i ofere iubitului motive de gelozie. Lucrul acesta nu se va intampla, insa. Mihaela este hotarata sa reintre incepand cu sezonul estival in circuitul concursurilor de frumusete. Iar daca i se va ivi ocazia, se va gandi foarte serios si la televiziune.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.