De doi ani, Alina Sorescu este urmarita pas cu pas de un fan cu un comportament bizar. Tudor, admiratorul inrait al solistei, i-a cerut cantaretei sa inconjoare impreuna un copac, pentru o "repriza de purificare".

Dupa o asemenea "invitatie", Alina nu mai iese din casa decat insotita de tatal ei, pe post de bodyguard.

Alina Sorescu nu mai stie ce metode sa adopte pentru a evita intalnirile cu un fan de-al ei, despre care a aflat ca are 45 de ani, este divortat, a absolvit Psihologia si locuieste in Ploiesti: "Ma pandeste aproape zilnic in fata blocului, a fost chiar la directoarea liceului unde invatam, pentru a-i cere sa ma lase sa inconjor, impreuna cu el, un copac din curte. in plus, imi pune in cutia de scrisori foi pe care scrie niste cifre, cu semnificatii paranormale. Este un om cu probleme psihice, asa ca ma feresc de el", ne-a povestit Alina Sorescu.

Cum Tudor poposeste in preajma cantaretei doar cateva minute, el a reusit de fiecare data sa-i fenteze pe politistii care sunt pe urmele lui.De frica, Alina s-a hotarat sa nu mai iasa din casa decat insotita de tatal ei: "Tata vine cu mine la concerte, la facultate, dar si la televiziune. De doi ani nu mai reusesc sa scap de acest om, despre care eu cred ca a facut o pasiune bolnavicioasa". Solista a mai avut parte de insistentele unor fani, care ba o cereau de nevasta, ba o voiau de iubita: "Dintre toti, doar pe Tudor l-am luat in serios, caci nu se stie de ce este in stare un om cu un psihic labil".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.