In ultima vreme, Bogdan Stelea are o noua iubita, Mirela, care este creator de rochii de seara. Bruneta din viata fotbalistului are o afacere prospera, iar intilnirea cu fotbalistul este una speciala.
Cistiga multi bani, asa ca nu poate fi acuzata ca iese cu sportivul pentru bani. A avut citeva prezentari in Bucuresti, i-a creeat toaleta lui Nico, la Eurovision, si se pregateste pentru un eveniment de moda important. Se pare, ca in sfirsit Stelea a uitat-o pe Lili Sandu si are ginduri serioase cu noua cucerire. Prietenii cuplului sustin ca fotbalistul vrea sa se aseze din nou la casa lui si ca are de gind s-o ceara de sotie pe Mirela. A mai fost casatorit o data, a divortat si au existat numeroase atacuri ale fostei sotii la adresa lui Lili Sandu si a fotbalistului. Stelea ar vrea ca, de aceasta data, mariajul sa fie pentru totdeauna.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.