Desi a trecut mai bine de jumatate de an de la despartirea „reginei R&B“ de Mirco Maschio, italianul este inca rezervat in declaratii in privinta celei care i-a inselat increderea chiar inainte de nunta ce trebuia sa aiba loc in vara lui 2006.

Fostul iubit al Cristinei Spatar a ramas in atentia publicului si dupa despartirea de "regina R&B". Dupa scandalul iscat de infidelitatile cantaretei cu putin timp inainte de nunta cu Mirco, cel care trebuia sa o sarute pe Cristina in fata altarului a refuzat sa faca vreo declaratie legata de modul in care s-au despartit. Presa a fost ochi si urechi la declaratiile lui Mirco, dar si la eventualele noi cuceriri pe care acesta le-ar fi putut face in randul vedetelor noastre. Omul de afaceri si-a gasit o iubita din Spania, Natalia, si, cel putin oficial, nu a facut pe placul presei mondene, care l-a cuplat, totusi, cu cateva fete din show-bizul autohton.

Cantareata Cristina Spatar parea sa fi gasit, acum doi ani, barbatul cu care ar fi putut sa-si petreaca tot restul vietii: Mirco Maschio, om de afaceri italian, era cu cativa ani mai tanar decat ea, bogat si chipes si, pe deasupra, o si iubea, lucru demonstrat de el in mai multe randuri. Dupa doi ani de relatie, "reginei R&B" i s-a urat, probabil, cu binele, caci a uitat de iubitul cel frumos si instarit, de castelul acestuia de la Padova, de cadourile extravagante cu care o rasfata, de vacantele excentrice pe care i le oferise si i s-a parut mai interesanta o aventura cu un fotbalist (Ianis Zicu) sau, mai boem, cu un cantaret (Marian Ionescu). La scurt timp dupa ce a fost imortalizata in cateva poze tip paparazzi, infidelitatea Cristinei a pus capat povestii de amor dintre ea si italian. Nunta, care trebuia sa aiba loc in vara anului trecut, s-a anulat, dupa mai multe incercari ale Cristinei de a repara greseala facuta.

Fiecare si-a vazut de viata lui. Mirco are, din noiembrie anul trecut, o relatie cu Natalia Mesa Bush, o fata mult mai tanara decat Cristina (36). Are 22 de ani si este manechin in Italia si Spania, lucrand, in paralel, si in televiziune. Blonda a fost Miss Tenerife 2005 si prezinta o emisiune de divertisment la RAI Uno. "Regina R&B" a fost vazuta in compania mai multor domni, printre care Leo de la Strehaia si, mai recent, fiul lui Adamescu, patronul magazinului Unirea, al Societatii de Asigurari "Astra", al hotelului Rex din Mamaia... semn ca vedeta noastra se orienteaza tot catre barbati potenti financiar.

Intr-un interviu acordat de Mirco Maschio la o emisiune de la B1Tv, acesta a povestit ca a facut liceul in Italia, dupa care a urmat o scoala de parasutisti si un colegiu din Londra. La scurt timp dupa ce si-a terminat studiile, italianul a intrat in afacerile familiei, initiat de tatal lui: "Noi avem un lant de fabrici de utilaje agricole, cunoscute sub numele de Maschio Gaspardo. Am inceput cu munca de jos, din fabrica". In prezent, familia lui Maschio are astfel de fabrici in mai multe tari din Europa si din Asia, Mirco fiind cel "desemnat" de tatal lui, inca de acum patru ani, sa se ocupe de mersul business-ului din Romania. In afara de asta, Mirco ne-a declarat ca familia lui mai are afaceri in domeniul industriei alimentare: restaurante, crame de vinuri, dar si in aria imobiliarelor. Mirco a marturisit ca a avut o adolescenta marcata de moartea mamei sale, intr-un accident de masina: "Aveam 14 ani cand a murit mama mea si asta m-a marcat mult, pentru ca eram foarte atasat de ea".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.