Procesul de divort al familiei Roman a debutat, ieri, cu primul termen. Nici unul dintre soti nu a fost prezent. Cea care a intentat divortul e bolnava, nereusind sa depaseasca socul produs de plecarea de acasa a sotului.

In fata instantei Judecatoriei sectorului 1, avocatul sotiei fostului prim-ministru a cerut amanarea procesului. El a inmanat instantei o cerere, pe baza careia a si primit un nou termen. Mioara Roman a cerut, astfel, prin aparatorul ei, prelungirea termenului din cauza unor probleme medicale, care au facut imposibila prezenta ei la tribunal. Surse apropiate Mioarei Roman spun ca aceasta ar fi internata in spital. Ea, insa, nu a putut fi contactata telefonic.

in schimb, fiicele au avut cate un raspuns diferit. Oana a spus ca mama ei nu e la spital, dar Catinca a confirmat internarea. Nici una din ele nu a dorit sa faca nici un fel de comentariu despre destramarea casniciei parintilor lor, dupa 34 de ani. Reamintim ca toata povestea a inceput la jumatatea lunii februarie, cand Mioara Roman spunea ca sotul ei a parasit domiciliul conjugal de cateva zile si ca nu stie nimic despre el. Sotia fostului premier s-a declarat "socata" de atitudinea barbatului ei, mai ales ca de abia se intorsesera dintr-o calatorie in Sicilia.

Astfel, Mioara s-a vazut nevoita sa intenteze actiunea de divort, deoarece banuia ca sotul are o relatie extraconjugala.

Ca replica la aceste declaratii si la materialele care au aparut in presa, Petre Roman s-a aratat pur si simplu uimit de aceste speculatii "senzationale", pe care spunea ca le-a auzit despre presupusa sa amanta, cantareata Silvia Chifiriuc.

Mioara Roman a declarat, pentru Mediafax, ca s-a internat intr-o clinica privata, in urma cu doua zile, din cauza unor probleme cardiace si biliare pe care le avea de mai mult timp, dar care s-au agravat in ultima perioada


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.