De 8 Martie, miliardarul si sotia lui au luat masa intr-un restaurant de lux din Capitala, unde au fost invitati sa se serveasca cu fructe si frisca de pe trupul unei femei goale, pusa la dispozitia lor pe postul de "platou viu".

Chiar daca au devenit parinti de putin timp, Monica si Irinel Columbeanu nu se dau inapoi de la petreceri mondene, cei doi fiind cunoscuti pentru apetitul cu care "consuma" astfel de evenimente. Dupa nasterea micutei Irina, miliardarul nu a ratat nici o prezentare de iahturi sau masini, declarandu-se incantat de un nou model de Rolls Royce decapotabil. Nici Monica nu s-a inchis in casa, pentru ca tanara mamica si-a angajat o bona, care are grija de copil pe timpul noptii si cand sotia lui Columbeanu are pofta de iesit in oras.

Chiar de 8 Martie, Irinel si Monica impreuna cu designerul Mihai Albu si sotia sa au fost invitati, de catre un reporter al "Povestirilor" de la Acasa TV, la un restaurant de lux din Capitala. Ce avea sa fie transmis in direct la TV dintr-un separeu al localului ar fi trebuit sa poarte bulina rosie in partea de jos a ecranului.

Pe invitati ii astepta un platou plin cu delicatese, din care au fost imediat indrumati sa se serveasca. Cu toate astea, ei nu s-au inghesuit sa guste din felurile de mancare, intrucat acestea erau asezate pe un "platou viu": o femeie goala, cu capul acoperit, ornata cu fructe si frisca in zonele intime, care n-a reusit decat sa starneasca reticenta celor de la masa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.