Aflata in cautarea unei case de discuri care sa-i promoveze noul album, Andreea Antonescu a refuzat categoric ajutorul fostei sale colege, Andreea Balan. AndreEA sustine ca se poate descurca si singura si ca n-are nevoie de interventiile fostei sale colege din trupa Andrée, la Cat Music.

Dupa o pauza muzicala de aproape doi ani, Andreea Antonescu se pregateste intens sa revina pe scena, inregistrand deja cele 12 piese compuse de fratii Mihaela si Vlad Cernea din trupa Class. La aflarea vestii ca Andreea Antonescu se intoarce in showbiz, Andreea Balan a sarit sa-i intinda o mana de ajutor, intervenind pe langa Dan Popi (directorul Cat Music) cu speranta ca ii va inlesni acesteia semnarea unui contract: "As fi vrut sa o ajut pe Andreea si mi-ar fi placut sa fim la aceeasi casa de productie. Chiar am intervenit pentru acest lucru, semn ca nu-i port ranchiuna".

Lucrurile nu au iesit cum si-a dorit aceasta, ba, mai mult, stradaniile Andreei Balan nu au facut decat sa o scoata din sarite pe Andreea Antonescu: "N-am nevoie de ajutorul ei, ma pot descurca si singura. Ea sa-si vada de cariera ei, iar eu o sa-mi vad de a mea. Oricum, nu suntem prietene ca sa ne ajutam. O sa bat la usile mai multor case de productie si sunt convinsa ca cineva va fi interesat de noul meu proiect".

Cantareata va ramane consecventa stilului muzical, care a consacrat-o, respectiv dance. si nici in privinta look-ului, aceasta nu anunta schimbari substantiale: "Poate o sa ma mai tund putin, dar nu renunt la lentilele de contact, pentru ca nu ma lasa iubitul meu. El zice ca sunt mult mai sexy asa", a adaugat AndreEa Antonescu.