Ultimele evenimente din viata sa au determinat-o pe Mioara Roman sa inceapa sa scrie o carte autobiografica. Proiectul acestei carti a fost demarat deja, la insistentele fetelor sale, Oana si Catinca, Mioara Roman incepind deja sa faca oridine in amintiri pentru ca in final sa le aseze pe hirtie. Informatia ca sotia fostului premier al Romaniei, Petre Roman, a inceput sa lucreze la o carte despre viata sa a fost lansata chiar de Oana Roman.

Mioara Roman are multe povesti si povete de impartasit si probabil ca ultimele evenimente, printre care multmediatizatul divort, va cuprinde numeroase capitole. Pina ce cartea va vedea lumina tiparului, doamna Roman are de traversat o perioada foarte grea, azi avind loc primul termen de judecata al procesului de divort. In continuare, sotia fostului premier este foarte afectata de plecarea lui Petre Roman de acasa, mai ales ca totul a culminat cu aparitia amantei acestuia in presa. Ieri seara, cu citeva ore inainte de proces, Mioara Roman se simtea foarte rau, fiind necesara prezenta unor medici la domiciliul acesteia.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.