Tabloidul britanic The Sun, cunoscut ca un critic cu greutate in materie de vedete, a intocmit lista celor mai frumoase si sexy picioare din showbiz-ul international.

Pe primul loc domina detasat logodnica lui Billy Zane, sex-simbolul englez Kelly Brook, urmata de modelul… tot britanic Kate Moss si de mulatra Beyonce.

Pe locul 4 o intalnim pe americanca Cameron Diaz ce isi confirma in continuare statutul de actrita cu "vino-incoace".

Lista englezoaicelor continua la locul 5 cu actrita Misha Barton, iar pe pozitia a 6-a troneaza porno-miliardara Paris Hilton.

Ultimele pozitii in Top 10 sunt adjudecate de fostul supermodel australian Elle McPherson, Christina Aguilera, Coleen McLoughlin si Cheryl Gole.
Si, pentru ca oftica vedetelor care nu au intrat in top sa fie completa, unele si-au mai vazut numele in topul celor mai urate picioare.

Conform acestuia, d-na Beckham este nefericita posesoare a celor mai nereusite picioare, urmata de fiica lui Lionel Richie, Nicole.

Pe ultimul loc o gasim pe una dintre "nevestele disperate", Teri Hatcher, care probabil se va gandi de doua ori inainte sa mai abordeze minijupe.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.