Multimiliardarul George Copos traieste o pasionala poveste de dragoste cu o femeie mai tinara decit sotia lui, Cristiana.

Revista "Ciao!" a descoperit ca patronul Rapidului si-a petrecut mai multe seri in compania unei secretare stilate, de 28 de ani, intr-un apartament din cel mai select cartier al Capitalei. In acest timp, la ultimul eveniment monden in care miliardarul s-a afisat in public cu sotia lui, Cristiana, aceasta zimbea degajat, fara sa banuiasca ceea ce, probabil, planuieste sotul.

Apartamentul in care Copos s-a vazut in doua seri cu frumoasa secretara de 28 de ani, al carui nume este Elena Stoica, este proprietatea magnatului si este situat la etajul doi al unui bloc de locuinte de lux de pe strada Virgil Madgearu, din Cartierul Francez. In trecut, in acest apartament, a locuit fotbalistul marocan Nourredine Ziati, care a jucat la Rapid in anul in care echipa din Giulesti a cistigat campionatul national.

Paparazzii "Ciao!" s-au aflat timp de mai multe saptamini pe urmele lui George Copos si au surprins doua dintre intilnirile pasionale ale multimiliardarului cu tinara secretara, o femeie stilata, eleganta, care se imbraca cu haine scumpe si care poarta genti si alte accesorii de firma, in special de la "Louis Vuittton"! De fiecare data, Copos a parcat masina lui, un BMW, mai departe de imobilul in care locuieste tinara secretara, si camuflat, fie sub un fes, fie cu gulerul de la un pardesiu acoperindu-i fata, patronul Rapidului a intrat in graba in bloc si l-a parasit, de asemenea, in graba, dupa aproximativ doua ore!

Prima seara

In jurul orei 20.35, George Copos a ajuns singur, cu masina (renuntind la sofer), in Cartierul Francez. A oprit BMW-ul la aproape 500 de metri de apartamentul secretarei (de fapt, de apartamentul lui, unde s-a mutat secretara!), ascunzindu-l pe strada Nicolae Caranfil, la nr. 62, pe breteaua de parcare.

Patronul Rapidului a coborit din masina cu un fes tras pe cap si cu gulerul de la pardesiu ridicat, pina aproape de ochi, a traversat strada, a parcurs grabit pe jos distanta pina la blocul de pe Virgil Madgearu si a intrat. La nici cinci minute, in apartamentul Elenei Stoica, pe partea din spate a imobilului, acolo unde secretara are dormitorul, s-a aprins o lumina rosie, senzuala.

Siluetele femeii si ale lui George Copos s-au observat in spatele draperiilor. In jurul orei, 22.40, Copos a parasit imobilul, de asemenea camuflat, cu fesul tras pe ochi. Inainte sa iasa din apartament, el a stins lumina pe casa scarilor, ca sa nu fie recunoscut de vreun vecin, daca era sa se intilneasca accidental.

Copos si-a recuperat masina din locul in care o lasase si a plecat spre casa. In urma lui, femeia a aparut la geamul apartamentului si s-a uitat in strada, ca sa se convinga ca patronul Rapidului a parasit locatia in siguranta. Dupa trei minute, ea a coborit imbracata sumar in fata blocului, s-a suit in masina ei (tot un BMW) si l-a parcat in garajul subteran al imobilului.

A doua seara

George Copos a ajuns la apartamentul de pe Virgil Madgearu, dupa acelasi scenariu. Si-a parcat masina departe, in acelasi loc ferit, dar de data aceasta a coborit din ea cu capul descoperit. Grabit, a intrat in bloc, si a iesit dupa aproximativ doua ore. "Ciao!" a aflat ca Elena Stoica, femeia alaturi de care George Copos, a petrecut cele doua seri fierbinti, are 28 de ani, s-a nascut in Bucuresti si este secretara.

Ea nu locuieste cu forme legale in apartamentul pe care patronul Rapidului il are in Cartierul Francez. In acte, Elena Stoica are domiciliul in zona Piata Gorjului-Militari, insa nimic nu tradeaza faptul ca locuinta din Virgil Madgearu nu ar putea fi a ei! Copos i-a dat pe mina tinerei secretare cheile de la casa si telecomanda garajului subteran, acolo unde Elena isi parcheaza luxosul BMW negru, model nou, al carui pret este de aproape 30.000 de euro


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.