Sora baiatului care il acuza pe Michael Jackson de agresiune sexuala a vorbit, joi, la tribunal, despre atmosfera de teroare care domnea la ranch-ul cantaretului, transmite AFP.

Sora presupusei victime, o adolescenta de 18 ani, a marturisit cat de teama i-a fost ei si celorlalti membri ai familiei in cele cateva zile cat au fost impiedicati sa plece de la Neverland. Ei au parasit resedinta cantaretului la mijlocul lunii februarie 2003, la cateva zile dupa difuzarea documentarului in care Michael declara ca i se pare normal sa doarma cu copii.
"Eram foarte speriati. Toata lumea era agresiva cu noi. Mama voia sa plecam. Nu intelegeam ce se intampla", a spus tanara, adaugand ca Jackson nu voia ca familia ei sa vada documentarul. "La un moment dat, un colaborator al lui Jackson ne-a spus ca exista amenintari cu moartea la adresa familiei noastre", a spus ea, fara a face alte precizari.

SECHESTRATI CU BANI IN BUZUNAR

Baiatul, mama si fratii lui au fost apoi constransi intr-o noapte sa declare ca Jackson nu se face vinovat de nimic, fiind filmati de un colaborator al acestuia. "Un asistent ne-a spus sa zicem lucruri bune despre dl. Jackson", a spus fata. Ulterior, familia a reusit sa plece de la Neverland, cu ajutorul unui colaborator al cantaretului care i-ar fi ajutat fara stirea acestuia. S-au intors insa de patru ori la resedinta lui Michael pentru a lua mai multi bani "de buzunar" cu care au plecat intr-o vacanta. Mai mult, apararea afirma ca are in posesie o caseta video in care mama acuzatoare si copiii sai il amenintau pe cantaret ca daca nu le da mai multi bani vor starni un proces de pedofilie, asemanator celui din 1993.

Sora acestuia a mai declarat ca l-a vazut pe Jackson dandu-le vin si aratandu-le reviste pornografice fratilor sai. Apararea sustine ca cei doi baieti s-au servit singuri cu vin si s-au uitat pe reviste si ca Jackson nu le-a oferit niciodata nici una, nici alta. Avocatul principal al apararii a subliniat ca nu s-au gasit probe genetice ale agresiunii sexuale in camera cantaretului, unde ar fi avut loc abuzul. Ideea pe care merge apararea este ca familia victimei doreste sa obtina bani de la cantaret si nu se afla la prima isprava de acest gen. Ieri seara, sora presupusei victime a fost interogata de aparare. Ea este cel de-al patrulea martor al acuzarii de pana acum.

CONCERT DE REVENIRE?

Michael Jackson planuieste sa sustina un concert in cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din 2006. "Tatal sau a fost aici pentru a promova acest concert. Cred ca pentru el va fi ca un fel de renastere, dupa ce va termina procesul", a precizat directorul DFB, Bernd Pfaff. Potrivit DFB, un concert oficial pe unul dintre cele 12 stadioane ale CM-2006 nu va fi posibil, deoarece FIFA detine drepturile asupra acestui eveniment. Michael Jackson ar putea sustine un concert pe un stadion pe care nu vor fi organizate meciuri in cadrul CM.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.