Sirena din Baywatch vrea sa revina pe ecrane intr-un serial a carui actiune se va desfasura tot pe celebra plaja din Malibu, relateaza site-ul Actustar. Pamela Anderson va juca in curand intr-un serial creat de producatorii Baywatch, iar actiunea se va derula la Beach Club din Malibu.

Numele serialului nu a fost ales inca. Filmarile vor incepe in primavara, iar actrita spera ca se va bucura de acelasi succes pe care l-a avut gratie serialului creat de David Hasselhoff. Potrivit Cartii Recordurilor Guinness, Baywatch a fost cea mai urmarita emisiune din toate timpurile, cu 1,1 miliarde de telespectatori.

Starul a mai incercat deja sa revina pe micul ecran in serialul ‘Stacked’, in care interpreta o tanara sexy care lucra intr-o librarie. Din nefericire pentru ea, acest serial a fost anulat dupa doua sezoane pentru ca nu s-a bucurat de succes.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.