Motivat de faptul ca pana acum nu a avut timp sa strabata Columbia, tara sa natala in lung si-n lat, Wilmark a luat masuri: a inchiriat o masina si a pornit intr-o excursie de douazeci de zile.

Prezentatorul emisiunii "Latino Party" nu a plecat singur in calatoria sa, ci a fost insotit de mama, sora si e iubita lui, Ioana. Cei trei au colindat prin toata Columbia, vizitand Bogota, Monserate, Santa Marta (au vizitat si casa lui Julio Iglesias) sau Medellin. Una dintre opririle pe care cei patru au facut-o a fost la Baranquilla unde exista o statuie a cantaretei Shakira, ridicata de Primarie.

"Cand am vazut-o, am luat-o in brate. Cati oameni se pot lauda ca au tinut-o la piept pe Shakira?" - a spus Wilmark surazator Desi este fan al celebrei cantarete, ca a iubit-o in secret multa vreme si a aceasta a fost pentru cateva clipe foarte aproape de inima lui Wilmark, nu ea este cea care o face sa bata atat de tare de catva timp incoace…"Ioana, viitoarea mea sotie, este o femeie minunata.

Din prima clipa in care am vazut-o mi-am dat seama ea este ceea ce imi doresc, asa ca mi-am incercat norocul..." - povesteste NJ-ul de la InfoPro. Desi i s-au atribuit tot felul de relatii sentimentale si si-a creat faima de latin lover, Wilmark nu exagereaza deloc. Felul in care povesteste cum i-a cerut mana Ioanei spune totul despre dragostea care l-a sunjugat definitiv: "Era o seara cu luna plina atunci cand m-am dus sa o cer de sotie pe Ioana. Am venit insotit de mariachi si m-am dus acasa la mine, unde ea se afla impreuna cu familia mea.

De indata ce a iesit la geam si m-a vazut, Ioana a vrut sa coboare sa ma ia in brate, dar mama nu a lasat-o. Conform traditiei, fata trebuie sa lase muzicantiii sa-i cante doua melodii inainte de a iesi pentru a spune DA. Iar daca nu iese la a treia melodie, inseamna ca-ti refuza cererea in casatorie. Asa ca poti pleca acasa." - a marturisit Wilmark razand. Din fericire, Ioana a iesit la balcon dupa primele doua melodii, iar acum cei doi isi fac planuri de nunta. "Ne vom casatori insa anul viitor, caci deabia atunci se poate reuni toata familia mea" - a adaugat el.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.