"Evenimentul zilei" publica astazi un ultim fragment din bestseller-ul american "Tu il vrei, el nu te vrea", scris de un consultant si o scenarista ai serialului american "Totul despre sex", Greg Behrendt si Liz Tuccillo.

"Vrea sa-si lase sotia"

Daca barbatul nu iubeste "cu toata onestitatea", sentimentele femeii indragostite de un barbat insurat, oricit de "fabuloase", nu au nici o valoare, spune Behrendt.

Draga Greg,

Nu mi-am imaginat niciodata ca o sa ma aflu intr-o situatie ca asta. Stiu ca nu trebuie sa ai o relatie cu un barbat insurat, dar asta este. L-am intilnit la o conferinta in alt oras si am sfirsit prin a ne intilni, din motive de afaceri, in orasul in care locuiesc. Ne-am indragostit si am dat dintr-una in alta. (...)
N-a mai facut nici el asa ceva niciodata. (...) Am treizeci si sase de ani si niciodata pina acum n-am mai simtit ceva atit de profund. Si el imi spune acelasi lucru. Imi vorbeste despre faptul ca ar vrea sa-si lase sotia, insa are doi copii mici si divortul ar fi foarte greu de suportat pentru ei. Situatia il tortureaza pur si simplu. Ma simt oribil, dar cu toate acestea simt, la rindul meu, ca merit sa traiesc o astfel de dragoste. (...)
Belinda

Draga Roata de Rezerva,

Esti o fata isteata! (...) Numai ca eu cred ca ar trebui sa ai aceasta poveste de iubire cu cineva care este de fapt al tau. (...) Uite o eventuala solutie pentru tine si Domnul Verigheta: incetati sa va mai vedeti; lasa-l sa-si dea seama ce se intimpla cu viata lui. Daca sfirseste prin a ramine cu nevasta-sa, atunci tu ai fost acea femeie care a avut o aventura cu un barbat care nu avea in nici un caz de gind sa-si lase nevasta. Daca se hotaraste sa divorteze, atunci poti sa incepi o viata noua cu el, care sa nu fie intemeiata pe rusine.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.