Una dintre cele mai valoroase voci ale momentului, Andra, ar fi trebuit sa devina cantareata de manele. La inceputul carierei sale, vedeta a fost sfatuita de Laurentiu Duta sa faca acest lucru pentru a castiga multi bani.

Andra nu a vrut sa dea muzica pop pe manele. inainte de a debuta pe prima scena a muzicii, Andra i-a cerut sfatul si lui Laurentiu Duta, din trupa 3rei Sud-Est. Nestiind in ce directie sa apuce, vedeta l-a intrebat pe compozitor care ar fi variantele cele mai potrivite, iar acesta a indrumat-o catre o cariera de manelista.

"Mi-a propus sa ma apuc de cantat manele. Mi-a explicat ca in cateva luni o sa strang o groaza de bani, apoi o sa revin si o sa cant ce vreau eu", a relatat Andra discutia pe care a avut-o in urma cu cativa ani buni cu componentul 3rei Sud-Est. Cantareata a refuzat atat cariera de manelista, cat si oferta de a face parte dintr-o trupa de fete. "Eram constienta ca, daca ma apuc de manele, lumea o sa ma perceapa mereu asa si mi-ar fi fost imposibil sa revin la alt gen de muzica mai tarziu. Plus ca am vrut sa ma lansez solo", a precizat Andra.

Compozitorul nu tine minte sa o fi sfatuit pe Andra sa aleaga o cariera de manelista: "A venit cu tatal ei la mine, cu un disc pe care avea jumatate muzica pop-dance, jumatate populara. Iar eu i-am propus sa continue pe dance, dar probabil nu isi mai aduce aminte, ca a trecut mult timp de atunci. Nu vad de ce as fi indrumat-o spre manele, cand eu sunt producator specializat pe dance. Oricum eu eram foarte ocupat atunci, iar ea s-a dus sa lucreze cu Costi Ionita".

Laurentiu va fi tata peste 5 luni

Daca pe plan profesional se poate considera realizat, componentul trupei 3rei Sud-Est are acum motive sa se simta implinit si in viata de familie. Sotia sa, Ianula, e insarcinata in patru luni, insa deocamdata medicii nu au confirmat sexul copilului. Laurentiu si sotia sa nu au preferinte in aceasta privinta, insa parintii lui isi doresc foarte mult un nepot.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.