Fosta fata de cartier, Dana Coteanu alias "Marijuana" crede ca printre greselile ei se numara si faptul ca s-a casatorit. Aflata in divort, cantareata este convinsa ca actul oficial a deteriorat considerabil relatia dintre ea si sotul ei, Dan Simion.

Disparuta de vreme indelungata de pe scena muzicala, Dana Coteanu alias "Marijuana" s-a concentrat exclusiv asupra vietii de familie. Din pacate, acest lucru nu a fost suficient pentru ca relatia dintre ea si sotul ei sa si functioneze. La un an si jumatate de la casatorie, cei doi au hotarat de comun acord sa divorteze. Curios, de cand au luat aceasta decizie, Dana si Dan Simion se inteleg mult mai bine. Cantareata este convinsa ca oficializarea relatiei dintre ei a fost o mare greseala, pentru ca actul de casatorie le-a schimbat viata in rau. "Cand eram iubiti, certurile si neintelegerile ni le rezolvam singuri.

Dupa ce ne-am casatorit, totul s-a amplificat si interveneau si altii in aceste dispute.
Evident, eu tineam cu familia mea, el cu a lui si uite asa se complica situatia. Casatoria schimba mult lucrurile, insa nu mi-am inchipuit ca atat de mult. Nici eu, nici el nu am vrut sa ne casatorim, insa am facut-o pentru fetita noastra", ne-a declarat Dana. Chiar daca imediat dupa casatorie se mutase la Ploiesti, cantareata locuieste acum din nou in Bucuresti, impreuna cu fiica sa, Alesia Ioana, in varsta de un an si trei luni. Pentru ca trebuie sa stea acasa cu fetita, Dana nu s-a mai putut ocupa si de magazinul ei de bijuterii, pe care s-a vazut nevoita sa-l inchida temporar.

Fosta "fata de cartier" intentioneaza sa revina in curand in muzica, ea avand deja pregatite mai multe piese, pentru care si-a scris singura versurile. Chiar daca publicul o cunoaste sub numele de "Marijuana", cantareata renunta bucuroasa la notorietatea acestui pseudonim artistic, care ii trezeste amintiri urate. "Au fost vremuri si bune si rele in acelasi timp. A fost o perioada cu succes, dar si cu gust amar, de care nu vreau sa-mi aduc aminte. Nu voi mai canta hip-hop, voi avea alt stil care ma caracterizeaza mai bine la acest moment", ne-a spus ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.