Fostul playmate Anna Nicole Smith, decedata in urma cu trei saptamani in conditii misterioase, trebuia sa fie inmormantata ieri, la Nassau, in Bahamas, alaturi de fiul sau, iar ceremonia s-a anuntat a fi transmisa pe mai multe posturi de televiziune americane.

Peste 300 de persoane erau asteptate sa participe la ceremonia religioasa, care va fi urmata de inmormantarea propriu-zisa, la care vor participa aproape 30 de cunoscuti ai starletei. Camerele de televiziune vor fi peste tot. Partenerul de viata al lui Smith, avocatul Howard K. Stern, a semnat o intelegere de transmitere a evenimentului in exclusivitate cu un post de televiziune american, in timp ce fostul iubit al acesteia, Larry Birkhead, a semnat un contract cu o televiziune rivala.

Ceremonia de inmormantare a fost planuita a fi extravaganta, asa cum a fost si viata starletei: abundenta de flori roz, atat la cimitir, cat si la biserica, rochia Annei Nicole a fost semnata de un designer celebru, fiind tot de culoare roz, (aceasta fiind culoarea sa preferata), iar cosciugul si pregatirile "au fost de prima mana" au declarat apropiatii vedetei


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.