Se pare ca neobositul pirat din Caraibe, Orlando Bloom a pus ochii pe frumoasa actrita Penelope Cruz. El a fost vazut in mai multe randuri in timp ce isi punea farmecele la bataie in incercarea de a o cuceri pe hispanica protangonista din Volver.

Cei doi au fost vazuti impreuna in ultimele saptamani savurand un pahar de vin in mai multe cluburi selecte din Hollywood, precum celebrul Chateau Marmont, si la diverse petreceri in Los Angeles. O sursa din anturajul celor doi a declarat pentru tabloidul "The Mirror" ca, in timpul escapadelor lor nocturne, Orlando si Penelope au jucat billiard si au flirtat scandalos de evident pentru toata lumea. "Penelope parea putin ametita si, dupa ce s-au retras intr-un separeu pentru cateva cocktailuri, nu isi puteau lua mainile unul de pe celalalt."

De mentionat este faptul ca Orlando, care s-a despartit anul trecut de fosta iubita, Kate Bosworth, nu este genul de barbat care sa se multumeasca cu o singura femeie. Dovada, la o perecere dinaintea Oscarurilor, a fost vazut flirtand si cu Jaime, fiica actorului Ray Winstone.

Penelope va trebui sa fie foarte inventiva penru a-i capta iubitului atentia pe termen lung, caci, pe langa ea si alte femei frumoase, Orlando Bloom mai are si o a treia dragoste, mediul inconjurator. El planuieste sa construiasca cat mai curand la Londra o casa "verde", cu lumina permanenta naturala, panouri solare si alte tehnologii 100% ecologice.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.