Dupa o logodna care a durat mai bine de un an, Alexandra Dinu si italianul Carlo Cancellieri s-au despartit.

Ceruta de sotie de frumosul "roman" chiar in ziua in care implinea 25 de ani, fosta doamna Mutu isi etala tot timpul, cu mandrie, pretiosul inel cu diamant, semn al dragostei dintre ei. Ieri, insa, frumoasa blonda a fost vazuta la Tribunalul Bucuresti, acolo unde s-a prezentat la un nou termen pentru procesele pe care i le-a intentat fotbalistul, fara bijuteria care "trona" pe mana stanga.

Despartirea dintre Alexandra si Carlo s-a produs de ceva vreme, cei doi reusind sa ascunda de ochii lumii pana acum acest lucru. Povestea de dragoste dintre ei a inceput in urma cu trei ani. Totul a culminat cu o cerere in casatorie, la petrecerea surpriza pe care italianul o organizase de ziua de nastere a Alexandrei. Obsesia romancei legate de procesele pe care le are cu tatal baietelului ei, ambitia ei de a deveni o cunoscuta actrita, dar si declaratia lui Mutu din ziarul "Averea", din 19 ianuarie, in care spunea ca nu vrea sa-i dea bani fostei sotii ca sa-i cheltuie cu amantul ei italian, l-au facut pe Carlo sa rupa definitiv relatia cu Alexandra

"Nu e treaba dumneavoastra, dar imi permit sa nu cometez acest aspect. Legat de fiul meu, familia lui Mario sunt eu, asa cum am fost patru ani. Adrian abia si-a vazut copilul de sase ori. Cum poate sa-i ceara custodia?", ne-a declarat Alexandra.
Adrian Mutu a dat peste cap planurile fostei sotii. Avocatul sau, Florin Gatejan, a cerut si a obtinut conexarea celor doua dosare care se afla pe rolul instantei Judecatoriei Sector 2.

Astfel, audierea Alexandrei Dinu si a mamei sale, Liliana, nu a mai fost posibila, ele urmand a face declaratii in fata judecatorilor la termenul din 10 mai. Chiar daca trebuia sa fie si el prezent, Mutu si-a justificat absenta, prin avocat, cu un ziar. in cotidianul respectiv se arata faptul ca, miercuri seara, Mutu a fost titular in partida Reggina-Fiorentina si chiar a marcat golul egalizator al "violetilor".

Magistratii au dispus constituirea unei comisii rogatorii pentru a solicita clubului italian sa trimita documentele care sa ateste veniturile lui Mutu. "A intentat doua procese si nu inteleg de ce trage de timp. Putea sa vina, cred ca este vorba doar de rea-vointa din partea lui. Nici macar nu a depus veniturile la dosar", ne-a declarat Alexandra. Nemultumita de absenta repetata a fotbalistului de la proces, Alice Draghici, avocata frumoasei blonde, a spus despre Mutu ca este "marlan".

Daca pierde, Mutu ii da pensie 40.000 euro

Fotbalistul solicita diminuarea pensiei de 2.500 de euro pe care o plateste pentru Mario motivand ca acum mai are un copil in intretinere. Totodata, Mutu spune despre Alexandra ca nu e o mama buna, ca fiul lui este crescut mai mult de bunici, adica de parintii Alexandrei, care locuiesc la Milano, si vrea custodia lui Mario. "Are contracte multe de actrita si nu are grija de copil", isi acuza Mutu fosta sotie. Internationalul roman a deschis cele doua procese dupa ce Alexandra a cerut instantelor italiene marirea pensiei la 40.000 de euro pe luna. Conform blondei, Mutu castiga acum 800.000 de euro pe an urmand ca salariul sa creasca la un milion de euro pe an.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.