Ea a pus bazele proiectului Hypnose si in timp ce Costi inca mai zboara din floare in floare, blonda care i-a stat alaturi o lunga perioada de timp are o relatie stabila cu Dani, fara sa manifeste ganduri de maritis: "Suntem impreuna de un an si jumatate, insa nu cantitatea conteaza intr-o relatie, ci calitatea a tot ceea ce presupune cuvåntul «impreuna». Momentan avem alte prioritati si inca suntem tineri, avem timp pentru toate! Vreau sa imi aleg cu grija momentul in care ma voi casatori si imi voi intemeia un camin".

Implicata in trupa Hypnose, Issa spune ca a avut oferte pentru a prezenta diverse proiecte televizate, insa le-a refuzat, fie din cauza lipsei de timp, fie pentru ca producatorii vizau doar o exploatare a fizicului ei voluptuos, care o faceau sa se simta ca un simplu obiect de decor: "Televiziunea reprezinta pentru mine o mare provocare, un domeniu care ma fascineaza si cu care mi-as dori la un moment dat sa cochetez. Nu am dat curs nici unei propuneri pentru ca o parte a formaturilor propuse consumau foarte mult timp. Restul vizau doar o valorificare a calitatilor mele fizice, aspect ce nu ma intereseaza. Calitatea de obiect de decor nu mi s-a potrivit niciodata. Mi-am propus sa definesc foarte bine proiectul Hypnose. In momentul in care vom stabiliza acest proiect la nivelul la care ne dorim, iar timpul imi va permite, probabil ca ma voi implica si in munca in televiziune".

Ofertata de Playboy Grecia

Issa se numara si ea printre vedetele care au aparut intr-un pictorial Playboy, acum doi ani. Daca Doria Ivan de la National Tv a acceptat sa mai realizeze o sedinta foto pentru varianta mexicana a revistei, fosta iubita a lui Costi Ionita i-a refuzat pe reprezentantii revistei din Grecia si Cehia: "Am fost surprinsa de propunerea celor de la Playboy Cehia si Playboy Grecia.