Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au prezentat din nou in fata judecatorilor, de aceasta data cei doi soti incercand sa convinga magistratii sa revina asupra deciziei de divort.

S-au sicanat mai tot timpul in sala de judecata, iar regele neincoronat al gunoaielor a rasplait ziaristii care asteptau cuplul. "Casnicia e un liant intretinut de soacra, adica de ma-ta!", a replicat Prigoana la afirmatia fostei sotii care a spus ca intre ei este doar o relatie de parteneriat.

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au pastrat o minima nota de decenta in urma cu doua luni, cand au divortat de comun acord. Ieri, la Tribunalul Bucuresti, chiar daca au fost linistiti in sala de judecata, Silviu si Adriana s-au intepat pe holuri, in fata camerelor de luat vederi. Chiar daca au ajuns la tribunal ca sa se impace, cei doi nu au parut a fi in cele mai bune relatii. Prigoana a pozat intr-un barbat venit de nevoie la proces, spunand ca a raspuns doar prezent unei banale citatii.

Cu umorul caracteristic a incercat sa destinda atmosfera. "Ma bucur ca prezint atata interes, dar nu era cazul sa veniti in numar asa de mare. Sa nu aveti impresia ca barbatii se casatoresc, noi ne maritam", a spus Prigoana pe un ton discret, incercand sa anunte burlacii ca dupa ce trec pe la starea civila intra sub papucul nevestei. A fost imediat completat de Adriana.

"Speram ca judecatoarea sa ne inteleaga si sa admita cererea noastra prin care solicitam anularea divortului". intrebata in ce relatii sunt acum, vedeta de televiziune a raspuns amuzata, privind spre iubit: "Acum suntem intr-o relatie de parteneriat, adica suntem parteneri". Prompt a venit si replica taioasa a lui Prigoana, care a spart conferinta de presa din fata salii de judecata: "Casatoria e un liant intretinut de soacra, adica de ma-ta!", i-a tradus Prigoana fostei si posibilei viitoare sotii.

Le-au respins cererea de anulare a divortului

Avand in vedere ca divortul a fost de comun acord, iar sentinta definitiva si irevocabila, cererea Adrianei Bahmuteanu a fost respinsa. Urmeaza o ultima cale de atac, iar apoi lucrurile pot reveni la normal doar pe cale administrativa. Daca vor sa mai fie sot si sotie, Adriana si Silviu trebuie sa spuna iar "da" in fata ofiterului starii civile. "Nu are nimic. Asta e viata. Daca e nevoie mai facem o nunta", ne-a declarat aseara Adriana Bahmuteanu, viitoare Prigoana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.