Un apel facut de mama fostei vedete Playboy Anna Nicole Smith in Florida a dus, luni, la suspendarea hotararii judecatoresti prin care starleta trebuia inmormantata in Bahamas, iar batalia legala pentru custodia fiicei de cinci luni a lui Smith s-a mutat in capitala insulelor, potrivit Reuters.

Curtea de Apel din West Palm Beach i-a dat castig de cauza mamei lui Smith, Virgie Arthur, care a depus o petitie de urgenta prin care dorea sa-l opreasca pe custodele fiicei starletei sa o inmormanteze pe vedeta in Bahamas. Arthur, cu care starleta era certata de mai multi ani, ar vrea ca fiica sa sa aiba mormantul mai aproape de ea, in Texas.
Miscarea duce, din nou, la intarzierea inmormantarii ramasitelor lui Smith, care se descompun rapid, potrivit medicilor din Florida, unde se afla in acest moment. Saptamana trecuta, partenerul, mama si fostul prieten al vedetei Playboy cazusera de acord ca aceasta sa fie ingropata langa fiul ei, Daniel, in Bahamas. Fiul din prima casatorie al lui Smith a murit, in septembrie 2006, la varsta de 20 de ani, in timp ce isi vizita mama, se pare din cauza unei supradoze.

Avocatul Richard Milstein, care a fost numit custode al fetitei vedetei, primise, din partea Curtii, tot saptamana trecuta, dreptul de a organiza funeraliile pentru Smith.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.