Iubirea dintre starul pop Britney Spears si fostul sot, Kevin Federline, pare sa se aprinda din nou, dupa ce mai multe surse au povestit despre declaratiile de dragoste dintre cei doi.

La ora actuala, cuplul se afla in divort si fiecare dintre ei se lupta pentru a obtine custodia celor doi copii pe care i-au avut impreuna, noteaza "News of the World".

Fostul sot al lui Britney Spears, Kevin Federline, care a vizitat-o vineri pe vedet la clinica de recuperare unde s-a internat saptamana trecuta, i-ar fi facut o prima declaratie de dragoste de la inceputul procedurii de divort, potrivit saptamanalului birtanic "News of the World".

Se pare ca Federline are dubii in ceea ce priveste divortul de Spears. Cei doi au avut o intanlire la centrul "Promises" din Malibu, iar tatal celor doi copii ai cantaretei ar fi imbratisat-o."O sa fiu langa tine, daca te linistesti", i-ar fi spus Federline vedetei. "Imi doresc mult sa te faci bine", ar fi continuat el.

Un prieten al lui Federline a spus ca acesta si-a dat seama ca o iubeste cand a vazut cum vedeta nu mai reusea "sa se mentina pe linia de plutire". "Dar nu vrea sa o preseze pana cand nu-si va reveni la viata normala", a adaugat prietenul citat de "News of the World". Potrivit acestei publicatii, vedeta ar fi vrut sa se sinucida duminica trecuta, de teama ca ar fi putut pierde custodia celor doi baietei, Sean Preston si Jayden James, pe care ii are cu Federline.

Criza a inceput in urma cu trei luni

Dupa inceperea procedurilor de divort, Britney Spears pare sa-si fi pierdut complet busola. Astfel, vedeta a inceput sa frecventeze cluburi, impreuna cu Paris Hilton, ba chiar paparazzi au surprins-o fara lenjerie intima de cateva ori. Vedeta s-a internat pana acum de doua ori la centre de dezintoxicare. In urma cu cateva zile, diva pop s-a ras pe cap, intr-o frizerie din Los Angeles sub obiectivele ziaristilor de scandal, iar saptamana trecuta, intr-un acees necontrolat de furie, a rupt o umbrela pe masina unor paparazzi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.