Trupa Taxi a lansat recent un nou album, intitulat "Romantica". Materialul discografic contine piese de dragoste in stilul caracteristic al formatiei, multe dintre melodii fiind interpretate in duet cu mai multe personalitati ale show-biz-ului romanesc: Mihaela Radulescu, Melania Medeleanu, Adelin Petrisor, Cheloo (Parazitii), Anemona Niculescu.

"Am colaborat cu foarte multe persoane pentru acest album, iar fiecare dintre ei si-a pus amprenta personala asupra pieselor", a spus Dan Teodorescu, vizibil multumit de acest proiect. Dintre toate colaborarile, ei par foarte incantati de duetul cu Mihaela Radulescu, cu care sunt foarte buni prieteni.

"Am avut o problema cu Mihaela, in sensul ca am inregistrat vreo 15 variante si toate erau bune. Asa ca a trebuit sa le combinam cumva, pentru ca au fost extraordinare", a precizat solistul trupei.

Intrebat despre colaborarea cu Melania Medeleanu, Dan Teodorescu a fost putin reticent, semn ca nu prea mai doreste sa vorbeasca despre acest subiect. S-a rezumat la a spune ca au lucrat foarte bine impreuna si ca vor ramane in continuare prieteni. De altfel, Melania a fost vazuta la mai multe concerte ale trupei Taxi si, asa cum era de asteptat, a venit si la lansarea oficiala a albumului.

Referitor la proiectele adiacente muzicii, Dan Teodorescu a spus ca mai colaboreaza la emisiunea Mihaelei Radulescu, pentru care realizeaza o rubrica. De asemenea, solistul s-a declarat multumit de felul in care a iesit show-ul de la selectiile nationale pentru Eurovision, pentru care el a semnat textele de prezentare. Dan a spus ca nu poate avea o parere obiectiva in aces sens, insa, cu siguranta, poate spune ca a fost un show "altfel".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.