Este deja ambasadoare a Natiunilor Unite. Este una din cele mai frumoase femei din lume. E mama a trei copii, dintre care doi infiati. Se spune ca, impreuna cu partenerul ei de viata, la fel de celebrul actor Brad Pitt, se pregateste sa mai infieze un baietel. Din Vietnam.

Numele ei este Angelina Jolie. Marea vedeta de la Hollywood a devenit membru al influentului Consiliu american pentru relatii internationale. O structura din care mai fac parte, printre altii, fostul secretar de stat Henry Kissinger si actualul ocupant al prestigioasei functii, Condoleezza Rice; precum si cunoscutul economist, fost sef al Rezervei federale a SUA, Alan Greenspen.

Jolie a fost acceptata in acest club de elita datorita activitatii ei in calitate de ambasador al "Bunei Vointe". Deseori insotita de copiii ei si de Pitt, actrita a vizitat numeroase tari, participand la programe de ajutorare a saracilor si refugiatilor.

Membrii Consiliului au salutat cu entuziasm aparitia noii lor colege. Profesorul de drept international Gordon Brown declara, in acest sens: "Ideea de a te afla in aceeasi organizatie cu Henry Kissinger si Angelina Jolie este, dupa parerea mea, stralucita". Recent, presa scria ca intre Pitt si Jolie ar fi aparut unele probleme. Pe motiv ca Pitt nu s-a obisnuit cu ambitiile lui Jolie ca ambasador ONU. Pe de alta parte, Angelina sustine ca a descoperit in Pitt un om profund, un adevarat familist, intr-un cuvant, ca si-a gasit perechea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.