Adriana Bahmuteanu a explicat, in premiera, in emisiunea "Gena celebritatii" de pe Good Life Channel, de ce nu pleaca ea de la OTV. Cica prefera o televiziune mica, unde nu e chemata la sedinte, uneia in care sa fie pusa-n situatia de a pierde o gramada de timp cu asa ceva. Iata avantajul unei garsoniere. Pai, si dac-ar vrea, bietul Dan Diaconescu n-ar avea unde sa convoace o sedinta. E asa mic sediul OTV-ului incit imi inchipui ca, atunci cind are de dat o penalizare sau, Doamne fereste, chiar de concediat un angajat, il invita pentru citeva minute in baie, ca sa-i comunice ce si cum.

Tot Adriana Bahmuteanu (si tot la Good Life Channel) a criticat scandalul din familia Roman prin comparatie cu relatia ei cu Silviu Prigoana: "Macar noi ne-am reprosat in public ceea ce am avut de reprosat, iar fiecare cearta s-a terminat la tribunal. Mai bine asa decit sa te lauzi toata viata ca ce bine te intelegi si sa divortezi la batrinete". Lasind la o parte chestiunea reprosurilor publice, care nici nu mai merita comentata, femeia are mare dreptate. In definitiv, divortul e ca si mincatul: mai bine putin si des decit rar si mult.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.