Altele erau cunoscute si au luat ca pe o provocare aparitia lor intr-o revista adresata barbatilor. Alteori, revista le-a adus o celebritate efemera domnisoarelor ce visau la statutul de vedeta si de care nu s-a mai auzit nimic dupa ce si-au etalat nurii pe file lucioase.

-Dana Savuica a fost printre primele vedete ce au pozat pentru "Playboy". Multi domni au suspinat dupa gratiile Danei, in momentul in care au vazut-o in toata splendoarea ei. Insa, nu au avut nicio sansa, ea fiind maritata. Si dupa ce a pozat, Savuica a ramas in centrul atentiei, fiind un manechin de succes si avind o agentie de top-modele. In momentul de fata are o emisiune despre sex la Euforia TV.

-Roxana Marcu - formele sale planturoase i-au determinat pe cei de la "Playboy" s-o aleaga pentru pictorial. Pe atunci, cinta in trupa Hora. Intre timp, a disparut din prima linie a showbizului romanesc. Se aude ca ar fi iubita unor domni cu dare de mina, burtica si virste bine trecute de a treia tinerete. In rest, despre plinuta Roxana nu se mai aud vesti.

-Gina Pistol - dupa aparitia ei in "Playboy" a primit numeroase oferte de la tot felul de firme si chiar a fost imaginea unora. A semnat un contract de 5.000 de euro cu o firma de cosmetice. A fost iubita lui "Poponet", s-a cuplat cu prietenul acestuia, Nicole, un arab bogat si viril.

-Cristina Theodorescu - cea mai anosta fata care a pozat in "Playboy". Se tot lauda peste tot ca are singe albastru si ca este o lady. Insa faptul ca apare ca o fripturista la toate evenimentele, au facut-o sa fie ironizata deseori de presa si opinia publica. A avut o relatie cu Ionut Chermenschi, iar acum prezinta teleshopping la OTV.

-Andreea Antonescu a fost mereu un copil-problema. A pozat cu mare mindrie in revista, dar, ca de obicei, a facut si scandal. Motivul de aceasta data a fost acela ca nu i s-au aratat toate pozele care au fost tiparite. De parca nu ea participase la sedinta foto. A cintat o vreme in grupul André, a avut si o insignifianta cariera solo si, dupa aceea, a disparut din viata muzicala. Acum, prezinta o emisiune insipida la Kanal D.

-Loredana Groza a avut si ea probleme cu cei de la "Playboy", neplacindu-i anumite ipostaze in care a fost prinsa. Insa este considerata printre cele mai importante vedete ce au pozat in aceasta publicatie. A reusit sa se mentina in topul celor mai buni solisti, este maritata cu unul din boss-ii de la PRO TV, Andrei Boncea, cu care are o fetita, Elena.

-Daniela Györfi s-a lasat fotografiata fara restrictii. Cu sinii ei proaspat siliconati, Daniela si-a impresionat fanii cind a aparut goala. A fost casatorita cu un fost sportiv si dragostea i-a batut din nou la usa. Anul acesta, se va marita cu George Tal, pe care l-a cunoscut intr-un turneu in strainatate.

-Andreea Spataru este blonda, frumusica, tinerica, iar de cind a pozat in revista a devenit si vedeta de televiziune. Alaturi de Dani si Razvan prezinta matinalul la National TV.

-Roxana Ungureanu, una dintre ultimele vedete "Playboy", are o relatie cu "celebrul" Claudiu Patrascu, care este stiut ca alearga numai dupa vedete. Participa la tot felul de prezentari, si-ar dori o emisiune de televiziune, dar nimeni nu-i propune.

-Issa, ex-iubita lui Costi Ionita, a facut si ea parte dintre vedetele "Playboy". A cintat intr-o perioada in grupul Elegance. Cinta, in continuare, solo, dar fara prea mare succes.

-Cosmina Pasarin a vrut sa pozeze si a doua oara, insa a fost refuzata. A prezentat meteo la PRO TV, iar acum joaca intr-un serial, "Fast-food", la Antena 1. S-a zvonit ca ar fi avut tot felul de idile cu fotbalisti dupa despartirea de George Vintila.

-Crina Matei a primit propunerea de a poza si a acceptat-o cu entuziasm. In momentul de fata este actrita, a jucat in serialul "La Urgenta", la TVR 1. A avut o emisiune la Antena 1 si se pregateste de un nou film. Traieste de ceva vreme o poveste de dragoste cu muzicianul Marius Mihalache si s-a apucat si ea de muzica. A scos deja un CD cu melodii de petrecere.