Gestul cantaretei Britney Spears (medalion) de a se rade in cap a facut furori in intreaga lume. In timp ce unii il pun pe seama unei caderi nervoase, altii considera ca a fost numai o strategie de a ajunge din nou pe primele pagini ale ziarelor.

"Averea" a facut un sondaj printre vedetele autohtone si va prezinta cateva "chelii" celebre realizate prin trucaj.
In timp ce artistii din Romania declara ca nu ar renunta nici in ruptul capului la podoaba capilara sau invoca sume astronomice care i-ar putea determina sa o faca, Delia Matache este singura care recunoaste ca s-ar rade in cap in anumite conditii.

Cantareata considera ca parul ei are nevoie de regenerare, mai ales ca apeleaza frecvent la extensii. Asadar, daca ar fi exilata pe o insula pustie unde nimeni nu i-ar vedea chelia, nu s-ar sfii sa puna mana pe masina de tuns. "Mi-ar prinde bine o tunsoare zero. Parul meu are nevoie de o pauza, iar daca as putea sa ma retrag undeva pana revin la look-ul actual, ar fi ideal". Si asta nu este singura situatie care ar determina-o sa ia exemplul cantaretei americane. Banii ar convinge-o, de asemenea. "M-as rade in cap pentru 100.000 de euro. De ce nu? In secunda doi mi-as cumpara un Audi Q7 cu banii jos si de restul m-as distra de minune", ne-a marturisit blonda. In ceea ce o priveste pe Britney, Delia considera ca starul pop a suferit o depresie: "Ceva a fost in neregula cu ea. Am vazut pozele si m-au socat".

"Nu m-as tunde niciodata!!! Mi-ar leza imaginea iremediabil. In primul rand, nu-mi sta bine. Aaaa, poate daca ar incepe sa ma paraseasca tigla de pe casa (parul de pe cap) sigur ca nu mi-as trage o suvita peste chelie. Britney e mult prea artista...", sustine Pepe

"Pentru mine, parul este esential. Britney a avut o criza de personalitate, altfel nu se justifica gestul ei. Sincer, nu cred ca m-as putea rade in cap nici macar pentru o suma foarte mare", marturiseste cantareata ai carei carlionti o definesc in marea de artisti autohtoni

"Nu m-as rade pe cap, desi la un moment dat cred ca voi fi nevoit. De ceva timp, parul a cam inceput sa ma parasesca de la sine. Si oricum, chiar daca as fi avut de gand, dupa ce am vazut-o pe Britney, sunt convins ca m-as fi sucit. E treaba ei, viata ei", carcoteste Huidu

"Britney trebuie sa mearga neaparat la un psihiatru. Cred ca, excluzand problemele pe care le are, a fost si un gest menit sa-i aduca publicitate. Personal, indiferent prin ce as trece, nu m-as rade in cap. Poate daca as fi motivata de un rol important care cere asa ceva...", ne-a declarat Julia Chelaru (Sexxy)

Angelina Jolie a trecut si ea printr-o schimbare de look. Curiosi sa afle cum ii sta fara par uneia dintre cele mai frumoase femei ale lumii, administratorii unui site au chelit-o pe diva prin trucaj.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.