Se tot aude ca Valentina Pelinel si Cristian Boureanu se vor casatori cu mare tam-tam. Cei doi s-au logodit cu citeva luni in urma, in Grecia, iar anul acesta, pe 23 iunie, au de gind sa organizeze petrecerea de nunta.
Insa, circula vorba prin tirg ca ar fi existat o cununie civila, in mare secret, in afara tarii, alaturi doar de prieteni apropiati si fiica din prima casatorie a politicianului, Ioana. Cu toate acestea, atit top-modelul, cit si deputatul nu vor sa vorbeasca despre acest lucru. Nunta si cununia civila va avea loc, intr-adevar, in iunie si va fi la Palatul Snagov sau la Palatul Regal. Valentina nu s-a gindit inca la creatorul rochiei de mireasa, dar ar putea fi Roberto Cavalli, sau unul dintre designerii romani tineri. Politicianul si-a cadorisit iubita cu un inel din aur alb, dar si cu un Audi de 40.000 de euro. Zilele trecute, cei doi amorezi au luat masa alaturi de niste prieteni la restaurantul Arcade, din Bucuresti. S-au purtat ca doi indragostiti, cu priviri tandre, zimbete cu subinteles si gesturi de iubire.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.