Faza cu preotul si biserica s-a consumat deja in videoclipul Andrei, "Ramii cu mine", un filmulet interesant si facut onorabil, fara glume nesarate pe seama celor sfinte. Tema este reluata (copiata) in recentul videoclip al trioului DJ Project, intitulat "Esti tot ce am".
Elena se vaita indurerata ca, de dorul atingerii lui, nu mai poate sa doarma noaptea. Si, daca tot are insomnie, fata porneste la drum, in camasa de noapte, ca-n filmele cu vampiri. Asa, in deshabille, noctambula poposeste intr-o catedrala bintuita de doi ciudati in haine de calugar (Gino Manzotti si Maxx). Unul cinta la orga, celalalt adasta si el p-acolo, tinind o cruce mare, atirnata in dreptul slitului. Acum, nu zic, metafora are o logica a ei, dar implicarea simbolului crestinismului intr-o tarasenie de pecetluire... sexuala, mi se pare cel putin lipsita de bun simt, daca nu chiar o ditamai blasfemia. O fi goticul iconoclast la moda in muzica, dar era mult mai bine daca fata isi facea un ceai de tei si raminea frumusel acasa, in patul ei.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.