Cantareata a nascut in luna ianuarie o fetita pe care o va boteza Sofia si se declara o mama foarte fericita. Fiica ei nu-i creeaza nici un fel de probleme, iar schimbatul scutecelor este pentru Dana, un gest foarte natural.

Ca orice mama, si Dana i-a cumparat fiicei sale numeroase hainute, dar numai pantalonasi si bluzite. Cantareata a spus ca nu-si doreste ca Sofia sa arate ca o fetita obisnuita, imbracata cu rochite, fustite si pamponase. Ea a adaugat ca isi doreste un copil rebel, care sa-i mosteneasca personalitatea ei nonconformista, de artist. Dana se descurca minunat in rolul de mama, ea neavand nici un fel de probleme in ceea ce priveste cresterea copilului. Mai mult decat atat, cantareata a afirmat ca schimbatul scutecelor este un gest perfect natural si i se pare imposibil ca o mama sa nu se descurce in aceasta privinta. Despre botezul fiicei sale, Dana a spus ca acesta va avea loc peste cateva luni, iar nasa micutei va fi o prietena de-a sa.

Atat Dana cat si Dragos Bucur, sotul ei, isi mai doresc inca un copil. Dar nu se grabesc prea tare in acest sens si prefera sa mai astepte vreo doi-trei ani pana sa-i mai ofere Sofiei un fratior sau o surioara.

Referitor la cariera sa muzicala, Dana are planuri destul de indraznete. Daca acum cateva luni prefera sa nu se pronunte in privinta aceasta, cantareata a spus ca luna viitoare va intra in studioul de inregistrari si va incepe sa lucreze la noul sau album. in paralel, pentru ca este o persoana foarte activa si nu-i place sa stea degeaba, Dana il ajuta pe sotul sau la compania lui de productie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.